Týždenník - Ženy v popredí herného záujmu

Arnova frajerka pre Assassins Creed Unity ako aj špeciálny ovládač pre ženy vás zaujal tento týždeň.

pridal saver 3.8.2014 o 20:51 pod hry
Týždenník - Ženy v popredí herného záujmu

HRY > NOVINKY >

Arnova frajerka pre Assassins Creed Unity ako aj špeciálny ovládač pre ženy vás zaujal tento týždeň. Konkrétne špeciálny vagínový ovládač pre ženy robia Číňania a snažia sa ho práve prefinancovať cez Kickstarter. Ovládač bude fungovať na sťahy svalstva a vzdialene bude ovládať minihry na mobile. Napríklad endless runnerovku. Samozrejme primárne nejde o hranie, ale o zlepšenie svalov.

 

Čo sa týka Assassins Creed Unity, ten po množstve útokov o tom, že hra nemá ženské postavy predstavil druhú hlavnú postavu hry a je to žena. Znamená to, že si feminstky môžu dať pohov. Konkrétne je to Elise, templárka, ktorá pretne cestu assassinovi Arnovi a zrodí sa medzi nimi nečakané puto. Samotná Elise dostane aj svoju knihu a postavičku. Viac sme to rozpísali v novinke, ale názorne nám ju predviedol aj trailer. Mimochodom prostredie hry bude 3 krát väčšie ako v ACIV.

Z iných zaujímavostí sme tu mali Gaystation 4, návod na používanie Oculus Rift a autori z Ubisoftu odteasovali nové mesto do Watch Dogs a to Camden, mesto s najvyššou kriminalitou v USA. Dostaneme sa tam v jesennom DLC. K tomu sme tu z GTA V mali leak o jeho expanziách, ktoré sa budú týkať Trevora a zombíkov. Ak by ste však dovtedy nemali čo na práci v GTA, môžete si postavu zmeniť za ľubovoľnú zo 700 postáv v hre a to aj za psa, alebo žraloka.

Popritom predviedol svoj príbehový trailer aj Call of Duty: Advanced Warfare.  K tomu sme sa dozvedeli, že COD excelovalo na YouTube, kde bolo najsledovanejším trailerom minulého štvrťroku. Nakoniec autori predstavili aj zberateľské edície.

Jedinečnú vec tento týždeň ohlásilo EA a to EA Access, predplatenú službu, ktorá bude na Xbox One ponúkať tituly predplatiteľom zadarmo. Mesačne stojí 5 dolárov a ročne je za 30 dolárov. Už teraz v beta teste dáva prístup k FIFA 14, Madden, Peggle 2 a Battlefield 4. K tomu si predplatitelia môžu kupovať EA hry lacnejšie a hrať ich o niekoľko dní skôr ako ostatní.

Prekvapivo Sony túto službu na PS4 odmietlo, s tým, že tá služba nemá hodnotu. Samozrejme chce si tlačiť primárne svoj PS Plus. Ale žiaľ tam na PS4 dáva v predplatnom len malé arkádovky a EA Access práve vďaka svojej ponuke vyššiu hodnotu za veľmi dobrú cenu.

Medzitým sa už firmy chystajú na Gamescom, kde EA bude mať dvojhodinovú konferenciu a Microsoft už naplánoval svoje odhalenia, ukáže hlavne Quantum Break, Call of Duty, Halo, ale aj jednu ešte neohlásenú exkluzivitu.

Z technologických zaujímavostí sme tu mali porovnanie Last of Us na PS4 s kvalitnými tieňmi na 30 fps a bez kvalitných tieňov na 60 fps, čo vyzerá ako obdoba vyšších a nižších detailov na konzolách. AMD sa snažilo vysvetliť, že Mantle bude existovať aj po vydaní DX12, z Nvidie sme si vypísali nové monitory, ktoré budú podporovať jej G-Sync funkciu. Logitech predstavil svoju novú, najrýchlejšiu hernú myš.

Z recenzii sme sa pozreli na Abyss Odyssey, celú sezónu Wolf Among Us, zábavný strašidelný dom vo Wayward Manor, Lemmings Touch pre PS Vita a aj Etrain Odyssey Untold pre 3DS.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk