Movie Dev Tycoon na obzore

V novom tycoone sa pozrieme do Hollywoodu a pokúsime sa preraziť na strieborné plátna. Cestou stretneme aj velikánov ako George Lacus či Leo Diaprio.

pridal roberto 4.8.2014 o 11:53 pod hry
Movie Dev Tycoon na obzore

HRY > NOVINKY >

Greenheart Games a ich Game Dev Tycoon si nielenže dokázali získať srdcia mnohých hráčov, ale pár ľudí aj inšpirovali k vytvoreniu vlastného tycoonu. Jeden z najpodarenejších by mohol vzniknúť na tému videohrám veľmi blízku, a síce na tému evolúcie filmov a filmového štúdia. Meno Movie Dev Tycoon nepochybne slúži hlavne k získaniu pozornosti priaznivcov Game Dev, no prichádza s vlastnými či pozmenenými mechanikami a zaujímavým nápadom.

V Movie Dev Tycoon prenecháte režírovanie profesionálom a sami sa posadíte na stoličku riaditeľa vlastného začínajúceho štúdia a zároveň filmového producenta. Ďalej už nasleduje len otázka, aký film by ste chceli pripraviť? Môže to byť parádna sci-fi komédia z blízkej budúcnosti. Odohrávať sa môže vo vesmíre, cieľový rating bude 17+ a niečo také by iste rád natočil Tum Bortun so Sindrou Bolluckovou v hlavnej úlohe. Sekundovať jej bude Brid Patt. Bezpečnejšou voľbou by ale mohla byť osvedčená kombinácia akčnej komédie, pirátov, Johnyho Dippa a ratingu 8+.

Movie Dev Tycoon na obzore

Hra sa zameria na filmovú produkciu od 30-tych rokov až po rok 2000 a za toto obdobie sa v ponuke vystrieda viac než 50 známych filmových režisérov a najmenej 100 hercov. Jednou z kľúčových zložiek hry je hľadanie kombinácie režiséra a hercov, medzi ktorými zafunguje chémia, aby spoločne natočili film hodný niekoľkých Oscarov. Kľúčový bude aj výber správneho žánru. Tých by malo byť vyše 30 a ak sa budú dať kombinovať rovnako, ako to ukazuje pre-alfa video, otvorí sa tým takmer nepreberné množstvo možností.

Po výbere režisérov a hercov nasleduje príprava, samotná produkcia a investície do kostýmov i špeciálnych efektov a post-produkcia. Je na vás, koľko investujete a či sa pokúsite "iba uspieť" alebo zariskujete a napcháte všetky peniaze do pokusu o blockbuster.

Nezávislé štúdio All in a Days Play sonduje záujem o takýto tycoon pomocou Steam Greenlight. Demo Movie Dev Tycoon by sa malo objaviť až po vyladení základných mechaník, cieľovými platformami sú samozrejme PC a Mac.





Páči sa mi!

Zaradené pod: indie






Movie Dev Tycoon na obzore
PC

Vývoj: All in a Days Play
Štýl: Simulácia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19764)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk