Capcom: Free-to-play stojí za preskúmanie

Capcom tak komentuje dnešný trend free to play titulov pričom pochopiteľne spomenul aj svoju pripravovanú free to play hru pre PS4, Deep Down.

pridal play3man 6.8.2014 o 7:34 pod hry
Capcom: Free-to-play stojí za preskúmanie

HRY > NOVINKY >

Veľa dnešných hier sa uberá smerom free to play, kedy sa veľakrát stretávame s tým, že to samotnej hre viac ubližuje, ako prospieva. Aj veľká firma akou je práve Capcom sa rozhodla vydať do vôd tohto nie moc obľúbeného obchodného modelu s ich novou, pripravovanou PS4 hrou Deep Down. Pri oznámení išlo však o bežný titul, ktorý sa mal predávať v obchodoch. Zlom prišiel začiatkom tohto roka, kedy Capcom oznámil okrem odkladu hry na koniec tohto roka aj to, že napokon hra vyjde vo forme free to play. Ako však určite viete, predtým oznámený odklad na koniec roka bol už medzičasom taktiež zrušený a Deep Down by mal vyjsť až niekedy počas budúceho roka. 

Capcom k tomuto obchodnému modelu vypustil pár slov v najnovšom vydaní Q&A (otázok a odpovedí): "Free to play hry už majú určitý zabehnutý vzorec" a zároveň nadväzuje na Deep Down: "Je to zaujímavý titul. Kedže ide o novú f2p hru, zvýši to príležitosti pre oslovenie viacerých hráčov na viacerých platformách. Free to play hry vidím ako obchodný model, ktorý stojí za preskúmanie."

Deep Down je zasadený do roku 2094, v New Yorku. Hra bude obsahovať dungeony existujúce v zdieľanom svete, podobne ako tomu je v Demon's Souls alebo Darks Souls. Capcom pri tvorbe používa svoj vlastný engine Panta Rhei, pričom s novinkami o sľubovanej bete by mali prísť po dlhých odkladoch už tento mesiac. Čo sa však samotného free to play modelu týka, tak ako Capcom oznámil začiatkom tohto roka, v ponuke by malo byť množstvo rozličného obsahu za rozumnú cenu. Takže nám zostáva len dúfať, že nám Capcom naservíruje taký f2p model, ktorý nebude moc agresívny a skôr bude hráčov k platbám motivovať, ako nútiť.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18397)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk