Aké hry môžeme čakať na GamesCom 2014?

Najväčšia európska herná výstava je prakticky za dverami, čo od nej očakávať?

pridal play3man 7.8.2014 o 19:27 pod hry
Aké hry môžeme čakať na GamesCom 2014?

HRY > NOVINKY >

Brány nemeckého GamesComu sa otvoria už budúci týždeň. Najväčšia európska herná výstava je tak prakticky za dverami (14.-17.08.2014), pričom sa celá herná komunita môže tešiť na množstvo noviniek, prípadne oznámení. Tí, ktorí sa na výstavu vyberú pozrieť aj osobne a teda sú ochotní si vystáť dlhé rady si budú môcť taktiež zahrať množstvo pripravovaných herných peciek na túto zimu, ešte pred ich vydaním. Okrem iného sa samozrejme tešíme na všetky konferencie, ktoré pre tento ročník oznámila Sony, Microsoft a EA.

Sony - press konferencia - utorok 12. augusta o 19:00

Z (ne)oznámených PS4 titulov, ktoré Sony predčasne unikli na internet a mali byť oznámené až na GamesCome vieme o Journey, The Unfinished Swan a Until Dawn. No možno sa dočkáme aj odhalenia nejakých ďalších veľkých hier, špekuluje sa hlavne o Media Molecule. Taktiež bude zaujímavé sledovať, či sa náhodou nerozhodnú prísť aj s novou IP od Santa Monica alebo Guerrilla Games. Tešiť sa pochopiteľne môžeme na nové zábery z už oznámených hier, kde sa najväčšia pozornosť pravdepodobne venuje Bloodborne, z ktorého sme zatiaľ žiadne oficiálne gameplay video nevideli. Evolution Studios prisľúbilo taktiež nové videá z DriveClubu, kde by mohlo prísť na odhalenie snehu. Chýbať by nemal ani čerstvo oznámený LittleBigPlanet 3 a februárový The Order 1886. A čo tak The Last Guardian?

Microsoft - press konferencia - utorok 12. augusta o 14:00

Microsoft potrebuje zaujať európsky trh, kedže tu oproti kokurencii vždy strácal a určite vytasí svoju plnú jesennú ponuku a teda prezentácie racingovky Forza Horizon 2, akčnej adventúry Sunset Overdrive a Halo: Master Chief kolekcie sú samozrejmosťou. Doplní to rovnako na jeseň vychádzajúci Project Spark a Killer Instinct: Season 2 a pri troche šťastia uvidíme aj prvú ukážku Gears of War a niečo ďalšie z Halo 5. Dôležité predstavenie však spravia pre Quantum Break, kde Remedy potvrdilo ukážku prvého gameplayu, ktorý sami označili ako, že nám z neho spadne sánka. Tak uvidíme.  K tomu by mali byť predstavené by mali byť ešte jeden alebo dva nové tituly, kde  jeden bude aj s prezentáciami pre novinárov.

EA - press konferencia - streda 13. augusta o 10:00

Pre tohtoročný GamesCom si konferenciu teda pripravila aj EA, ktorá bude mať až dve hodiny. Otázne je, či budú predstavené nové hry, alebo si to všetko vyhradí na prezentáciu už ohlásených titulov a teda Dragon Age, FIFA, NHL, Battlefield, Sims 4, alebo ukážu aj nové veci zo Star Wars hry, Mass Effect, Mirrors Edge, priblížia svoju službu EA Access. Nevynechajú ani svoj Dawngate.

Ubisoft

Čo sa Ubisoftu týka, ten nebude mať press konferenciu ale príde hlavne svojimi Assassinmi - Unity a Rogue, chýbať nebude Far Cry 4, Division, Crew, oba Just Dance tituly, Settlers Kingdom of Anteria, Shape Up a možno aj nové prezentácie Rainbow Six, ale potvrdil aj ohlásenie nových PC a mobilných titulov, ktorými bude chcieť zaujať nemecké, prevažne PC publikum

Nintendo

Fanúšikovia Nintenda sa môžu tešiť na aktuálne WiiU tituly ako Bayonetta 2 (bude k zahratiu aj jednotka), Hyrule Warriors, Splatton, Super Smash Bros, doplní ich Yoshis Wolly world, Sonic Boom, Mario Kart 8, Mario Party 10 a aj Captain Toad. Na 3DS rovnako Super Smash a Sonic, ale chýbať nebude Monster Hunter 4 Ultimate, Fantasy Life, Disney Magical World a Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk