Pre Star Citizen bude aj 50 miliónov málo

Klasické ciele síce končia, ale hra ešte stále môže byť lepšia, krajšia a pri väčšom počte dizajnérov a programátorov bude hotová skôr.

pridal roberto 7.8.2014 o 15:46 pod hry
Pre Star Citizen bude aj 50 miliónov málo

HRY > NOVINKY >

Star Citizen nedávno pokorila aj 49 miliónovú hranicu a už sa rúti aj k parádne okrúhlemu číslu 50 000 000 vyzbieraných amerických dolárov. A keďže komunita je ochotná na projekt ešte stále prispievať a stále ešte prichádzajú noví podporovatelia, bolo by naivné myslieť si, že Chris Roberts proste spustí závoru a oznámi, že ďalšie milióny už nepotrebuje a nechce. Crowdfundingová kampaň bude pokračovať ďalej.

Star Citizen už poriadne prerástol pôvodný projekt, ktorý chcel iba pripomenúť starú slávu vesmírnych simulátorov a zmenil sa v projekt úctyhodných rozmerov. Za každý vyzbieraný milión bola na zoznam prác pridaná nejaká funkcia, vesmírne lode, hviezdne sústavy či iný obsah. 50 miliónov je už dosť na to, aby mohli Roberts a Cloud Imperium Games pripraviť univerzum tak veľké, že ďalej ho rozširovať by už snáď ani nemalo zmysel. Napriek tomu by však podľa Robertsa ešte hre prospeli ďalšie milióny, pričom poukazuje na to, že chce konkurovať AAA titulom ako GTA V, Watch Dogs či Destiny a tie majú vďaka podpore obrích distribútorov podstatne vyššie rozpočty. Na projekte teraz pracuje množstvo ľudí, no každý milión umožní tím rozšíriť o potrebných programátorov, dizajnérov či kohokoľvek iného, no a to znamená, že hra bude krajšia, prepracovanejšia a k hráčom sa dostane skôr.

Pre Star Citizen bude aj 50 miliónov málo

Za 49. milión už hráči nedostali ďalšiu hviezdnu sústavu ani vesmírny koráb, ale rastlinku Xi'An-skú vesmírnu rastlinku, podobnú bonsaju. Tento vzácny kvietok však kvitne iba raz za 100 rokov a je cenným obchodným artiklom. Jubilejný 50. milión ešte rozšíri Robertsov tím o partiu lingvistov, ktorí vytvoria rasám Vanduul, Xi’An a Banu vlastné jazyky. Lúštili ste už osemsmerovku v klingončine? Možno vám vanduulčina pôjde lepšie.

Po 50. milióne teda skončia klasické odmeny a hráči namiesto nich dostanú možnosť zúčastniť sa na rozhodovaní o prioritách vývojárskeho tímu. Na ich webovej stránke tak už teraz nájdete hlasovanie, prostredníctvom ktorého môžete pozornosť Cloud Imperium zamerať na jednu z piatich ponúkaných oblastí. Väčšinu hlasov zatiaľ získala interaktívna mapa celého známeho vesmíru, na druhom mieste sa drží Galactapedia.

Pre Star Citizen bude aj 50 miliónov málo





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk