Fallen: A2P Protocol chce skombinovať nový XCOM so starým Falloutom

Red Katana pracuje na hre z post-apokalyptickej budúcnosti s ťahovými, no akčne spracovanými bojmi.

pridal roberto 7.8.2014 o 17:35 pod hry
Fallen: A2P Protocol chce skombinovať nový XCOM so starým Falloutom

HRY > NOVINKY >

Štúdio Red Katana pripravuje novú ťahovku, ktorú sa rozhodlo pomenovať Fallen: A2P Protocol. Trailer odhalil, že nezávislí vývojári sa radia medzi fanúšikov prvých dielov série Fallout a ich hra je zasadená do podobne brutálneho a bezútešného post-apokalyptického sveta. Fallen tiež skombinuje RPG, strategické a taktické prvky, pričom spracovanie ťahových súbojov najviac pripomína titul Enemy Unknown, ktorý úspešne reštartoval inú starú známu sériu - XCOM.

Fallen: A2P Protocol nie je zasadený do zas až tak vzdialenej budúcnosti, ale to je nakoniec jedno, pretože svet spustošila celá séria prírodných katastrof, vlády padli a ľudstvo urobilo niekoľko veľkých krokov vzad. Mega-korporácia GENKORP však vlastní nový hyper výkonný zdroj energie, no necháva si ho pre seba a s jeho pomocou buduje súkromnú armádu.

Hráči preberajú kontrolu nad malou skupinkou vzbúrencov, ktorá sa ukrýva kdesi uprostred pustiny. Úlohou je preskúmať tento veľký otvorený svet, vysporiadať sa s inými nezávislými skupinami, vylepšiť svojmu tímu zbrane i brnenia a zmeniť osud ľudského pokolenia.

Súboje sa budú, rovnako ako v XCOM, odhrávať po ťahoch a pri vedení vlastnej skupiny bojovníkov bude opäť rozhodovať taktika, ale aj schopnosť improvizovať a využiť členitú krajinu i zničiteľné prekážky porozhadzované na bojisku. Postavy počas bojov zbierajú skúsenosti, získajú prístup k novým schopnostiam, no a upraviteľné budú aj zbrane. K post-apokalyptickému svetu a rebelom patrí aj obmedzený prístup k munícii, takže ak si niektorá z postáv nedá pozor, nezostane jej nič iné, iba začať do protivníka aspoň hádzať skaly. Munícia, zásoby aj vylepšená zbroj čakajú niekde tam v takmer nekonečnej pustine, zásahové lietadlo prosperujúcej spoločnosti XCOM ale nahradí obytná dodávka.

Fallen: A2P Protocol chce skombinovať nový XCOM so starým Falloutom

Vedenie Red Katana včera ukázalo pre-alpha zábery z Fallen: A2P Protocol aj Kickstarteru a dúfa, že sa hre podarí vyzbierať aspoň $75 000. V prípade väčšieho úspechu prídu aj porty na Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One a možno aj na mobilné zariadenia, zatiaľ je však titul PC only.





Fallen: A2P Protocol chce skombinovať nový XCOM so starým Falloutom  Fallen: A2P Protocol chce skombinovať nový XCOM so starým Falloutom  Fallen: A2P Protocol chce skombinovať nový XCOM so starým Falloutom
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie, kickstarter






Fallen: A2P Protocol chce skombinovať nový XCOM so starým Falloutom
PC

Vývoj: Red Katana
Štýl: Stratégia / RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19901)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk