Microsoft press konferencia z Gamescomu

Microsoft otvára press konferencie pred Gamescom výstavou.

pridal saver 12.8.2014 o 13:29 pod hry
Microsoft press konferencia z Gamescomu

HRY > NOVINKY >

Microsoft otvára press konferencie pred Gamescom výstavou a o druhej nám priblíži svoje ohlásené a aj nové hry na Xbox One a Xbox360.  Hlavná pozornosť bude na prvom predstavení hrateľnosti z Quantum Break, nového titulu od Remedy, tvorcov Alan Wake a Max Payne sérii.

Mimo toho uvidíme Fable, Halo, Forza, Sunset Overdrive značky, otázne je či sa pochvália prvým teaserom na Gears of War. Eventuálne by sme mohli počuť niečo nové k Xbox One konzolám, či už zlacnenie, alebo novú verziu.

Live prenos bude na oficiálnej stránke, alebo cez twitch. Samozrejme aj na Xboxoch a ďalších zariadeniach Microsoftu.

My už čakáme v rade na konferenciu, viac v live report článku.

 

Microsoft otvoril press konferenciou pôsobivým výhľadom na paríž vo videu z Assassins Creed Unity. Ukazuje ako detaily samotného mesta, tak aj moderný parkour v klasickej dobe Francúzskej revolúcie. Masívne davy v uliciach nechýbajú.

Prichádza Phil Spencer, ktorý prezentuje jesennú ponuku ako exkluzivít, tak aj výrazných multiplatforiem. K tomu naznačuje dnešné ohlásenie nových Xbox One bundlov, ako aj ohlásenie jednej novej exkluzivity a jedne svetovej premiéry.

Pokračuje FIFA 15, ktorá bude mať znova exkluzívny obsah v Legends doplnku, teraz už s 50-timi legendárnymi hráčmi. Xbox One dostane aj exkluzívny FIFA bundle za 399 eur.

Nasleduje id Xbox program s indie hrami, kde ponúka prehľad pekných titulov, ktoré z konzol prichádzajú ako prvé na Xbox One - Cuphead, Dungeon of the Endles, Fruit Ninja Kinect 2, Funk titans, Goat Simulator, Gunscape, Massive Chalice, Inside, Knight Squad, No Time to Explain, Plague Inc Evolved, Rivals of Aether, Smite, Slash Dash, Space Engineers, Spectra, Pneuma: Breath of Life, Thress, Escapists, Volgarr the Viking, Speed Runners, Superhot a ďalšie. 

Microsoft samostatne odprezentoval českých Space Engineerov, zaujímavý poľský titul Superhot, Escapistov od Team 17 a MOBA hru Smite od Hirez studios. Nakoniec si nechali jeden z najzaujímavejších indie titulov od Capy - Below.

Ďalšia prezentovaná hra je Call of Duty Advanced Warfare, aj so svojimi "inovatívnymi" funkciami, ktoré prináša do hry. Konkrétne v nej chcú priniesť zábavu, príbeh a skutočne nextgen hru. Včera ukázali novinky v multiplayerovej hre a dnes ukážu časť zo singleplayeru nazvanú Collapse na Goldgen Gate moste. Decentná prestrelka na moste ukázala zaujímavú možnosť odtrhnutia dverí z auta a využitia ich ako štítu a samotný pád mosta mal niečo do seba, aj keď vizuálne by sme už na nextgen čakali viac.

Call of Duty dostane a pekne naskinovanú konzolu s 1TB diskom a naskinovaným ovládačom a headsetom.

Pokračuje Evolve, ktoré je síce odložené, ale aspoň sa lepšie odprezentuje. Otvorená beta pre Xbox One  začne v januári.  Hra vyjde 10. februára.

Prišiel Phil Harrison, ktorý privítal Crystal Dynamics, to ponúka ďalšie detaily z Rise of Tomb Raider, žiaľ bez bližšej ukážky Ohlasujú však prekvapivú správu a to, že hra vyjde exkluzívne na Xbox na jeseň 2015. (môžeme čakať časovú exkluzivitu, ďalšie platformy by prišli zrejme na jar)

Ďalšie hry už budú rovnako exkluzívne pre Xbox, nasleduje Quantum Break od Remedy s prvým live gameplayom doprevádzaným komentárom Sam Lakea. Hra vyzerá ako mix medzi Alan Wake a Max Payne, zarádaním sa, prestrelkami, ale aj útokmi na telo, plus samozrejme využívaním špeciálnych síl, kde jedna z postáv má možnosť zastaviť čas. Môže sa tak pohybovať po zamrznutých prostrediach, alebo len môže zamrznúť určitú časť prostredia, napríklad nepriateľov. Až na výnimky a to obrnených bojovníkov z Monarch spoločnosti, ktorí majú technológie na pohyb v zamrznutom čase.

Nasleduje Fable Legends, ktoré na Gamescom výstave ukáže nových hrdinov, ale aj zloducha, ktorého budú môcť hráči prebrať.  V hre za zloducha bude strategický pohľad, v ktorom bude hráč posielať na hráčov svoje armády.  Multiplayerová beta začne 16. októbra.

Frontier predstavuje svoj nový Xbox exkluzívny titul a to tvorba futuristického zábavného parku - Scream Ride v veľmi peknom a plne deštrukčnom spracovaní. Úbohé virtuálne postavičky.

Pokračuje Forza Motorsport 5, ktorá dostáva  zadarmo elektrickú Formulu E, Rolls Royce, Mustang 2015 zadarmo.  Nasleduje ho Forza Horizon 2, ktorá vychádza 30. septembra na Xbox One a Xbox 360. Ponúkne otvorený svet, cez 200 vozidiel, okamžitý multiplayer a plne sociálne prepojenú hru. Chýbať nebude designovanie vozidiel, alebo špeciálne navrhnuté arény pre multiplayerové mody.  

Moon studio prichádza odprezentovať zaujímavý titul Ori and the Blind Forest, ktorý vyjde len na Xbox a PC a ponúkne pôsobivú prechádzku začarovaným lesom.

Sunset Overdrive nechýba a Insominac Game priniesol nový trailer približujúci zážitok Floyda, jedného z prežitých. Hra vyjde 31. októbra na Xbox One. Konzola dostane aj bundle s bielou Xbox One konzolou! za 399 eur.

Bonnie Ross prichádza predstaviť Halo Master Chief Collection, ktorá bude mať štyri hry, Nightfall, Halo 5 multiplayer a ohlasujú aj Halo Channel, interaktívnu aplikaciu a novú možnosť ako sledovať Halo novinky, prakticky podobnú Waypointu, len posunutú vpred plnú videí, informácii a návodov. Ukazujú aj prvý pohľad na Halo 2 Anniversary kampaň prepracovanú do modernej podoby. Doplňajú, že ďalšou prepracovanou mapou do nextgenu podoby bude - Sanctuary. Microsoft potvrdzuje, že kolekcia bude len na Xbox One.

Nakoniec Microsoft uzavára konferenciu tým, že konzola dostane preload a preorder hier digitálne  (a dostane aj MKV podporu).





Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu
Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu
Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu
Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu
Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu
Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu  Microsoft press konferencia z Gamescomu
Microsoft press konferencia z Gamescomu
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk