Do DriveClubu môžu po vydaní pribudnúť off-road preteky a lokálny multiplayer

Autori na GamesCome opäť potvrdili, že sa o hru budú aktívne starať aj po vydaní

pridal play3man 14.8.2014 o 18:34 pod hry
Do DriveClubu môžu po vydaní pribudnúť off-road preteky a lokálny multiplayer

HRY > NOVINKY >

Anglické Evolution Studios pochopiteľne na prakticky domácej hernej akcii Gamescom chýbať nemôže, pričom sa okrem už zverejneného traileru podelili s novinármi aj o nejaké tie nové detaily. Autori už pred niekoľkými mesiacmi vyhlásili, že DriveClub nie je ten typ hry, na ktorú po vydaní vývojári zabudnú a vrhnú sa na ďalší projekt. DriveClub by sa tak mal dočkať veľmi výraznej podpory a to od prvého dňa, kedy vyjde bezplatná aktualizácia, ktorá pridá počasie a možno aj nejaké tie ďalšie funkcie.

Director DriveClubu Paul Rustchynsky a komunitný manažér Jamie Brayshaw na Gamescome priblíži, čo všetko môžu budúce aktualizácie priniesť. Najviac kritizovaná vlastnosť DriveClubu je rozhodne neprítomnosť lokálneho multiplayeru. Toto rozhodnutie autorov sa dá aj tak nejak pochopiť, keďže jednou z priorít bol nádherný vizuál a ak by pridali lokálny multiplayer, pri hraní v dvojici by sa musela grafika riadne osekať. Ako však bolo spomenuté, keď dostanú od hráčov veľkú odozvu s požiadavkou na túto funkciu, určite sa na to pozrú. Z ďalších návrhov pre budúce aktualizácie spomenul pridanie off-road pretekov. Z tejto časti hry síce zatiaľ nemajú spravené vôbec nič, no engine hry je postavený tak, že by preteky na nespevnenom povrchu bez problémov zvládol. Otázkou ale zostáva, či je naozaj potrebné pridávať niečo tak komplexné aj do DriveClubu, alebo by si hráči skôr priali na tomto engine nový MotorStorm. Z ďalších funkcií zvažujú pridanie fotografického režimu, ktorý by mal byť skutočne obsiahli. 

Paul Rustchynsky sa vyjadril aj k tomu, ako vývoj hry prebieha. Sony im podľa jeho slov necháva voľné ruky. Nejdú teda podľa nejakého plánu, ktorý by im určoval, čo má hra obsahovať. Od Sony jednoducho dostanú určitú sumu peňazí, stanovia dátum, do kedy to má byť dokončené a povedia, nech spravia to, čo chce v hre vidieť komunita.

Z ďalších vecí bolo potvrdené, že DriveClub nebude obsahovať na launch žiadne japonské autá, no zvažujú ich pridanie v budúcnosti formou DLC. Na záver boli opäť potvrdené veľmi rýchle nahrávacie časy - pod desať sekúnd. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk