H1Z1 potvrdená aj pre PS4, ukázala 2 hodinový gameplay

Sony na Gamescome vyzradilo aj informácie o beta-teste pre PS4 hráčov a plánovanom Steam Early Access.

pridal roberto 17.8.2014 o 12:02 pod hry
H1Z1 potvrdená aj pre PS4, ukázala 2 hodinový gameplay

HRY > NOVINKY >

Už od aprílového oznámenia free to play titulu H1Z1 sa povrávalo, že nové MMO z dielní Sony Online Entertainment nevyjde iba na PC, ale zároveň aj na PlayStation 4. Potvrdenia sa však PS4 hráči dočkali až na Gamescome, zato však priamo z úst prezidenta SOE, Johna Smedleyho. Hra sa odohráva v USA 15 rokov po vypuknutí zombie apokalypsy a mala by byť odpoveďou Sony na popularitu Day Z. Dostaneme sa v nej teda do otvoreného sveta, v ktorom bude našou prvoradou úlohou prežitie. K tomu dopomôže výstavba vlastných útočíšť i výroba improvizovaných zbraní. Sony predpokladá, že hra bude pripravená na plné vydanie v októbri 2015 (čiže pravdepodobne o pár desaťročí skôr než Day Z), ale otvorenú betu pre PS4 aj Early Access na Steame máme očakávať podstatne skôr, pravdepodobne ešte pred koncom roka.

Kratšie, komentované video ukazuje dôležitosť a postupy craftingu. Namiesto toho, aby ste zo stromu jednoducho dostali "drevo" použiteľné na čokoľvek, musíte vedieť z kmeňa vyrobiť dosku, z dosky palicu a z palice a zvyškov trička luk... Jedlo sa nebude získavať iba pátraním po prastarých zásobách, ale aj lovom a kladením pascí na zvieratá. Celkovo bude v hre dôležitá interakcia s okolím a dôležité budú aj poveternostné podmienky. Daždivý deň napríklad ovplyvní ovládateľnosť automobilov, hmla samozrejme vzdialenosť, na ktorú hráči uvidia blížiacu sa hordu zombíkov.

Na verejnosť sa však dostalo aj takmer dvojhodinové video, ktoré ukazuje z hry ešte o čosi viac. Okrem iného predvádza aj špeciálne kombá útokov a zbraní s jedinečným účinkom. Jeden útok môže protivníkov zraziť z nôh, iné ich omráči alebo spôsobí krvácajúce zranenie. Nepôjde pritom iba o odlišné animácie, ale rôzne útoky by mali naozaj zmeniť štýl boja a možno rozhodnúť aj o jeho výsledku.





H1Z1 potvrdená aj pre PS4, ukázala 2 hodinový gameplay  H1Z1 potvrdená aj pre PS4, ukázala 2 hodinový gameplay  H1Z1 potvrdená aj pre PS4, ukázala 2 hodinový gameplay
Páči sa mi!

Zaradené pod: free to play






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19663)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk