Ziggurat vám dá iba jednu šancu

Nový FPS roguelike titul zasadený do temného dungeonu postaví proti sebe mága a nespočetné množstvo démonov, kostlivcov, posadnutej zeleniny, škriatkov a iných ohavností.

pridal roberto 17.8.2014 o 15:34 pod hry
Ziggurat vám dá iba jednu šancu

HRY > NOVINKY >

Ziggurat je nový roguelike titul, ktorý si užijeme z pohľadu prvej osoby. Už z videa je vidieť, že sa v mnohom nechal inšpirovať úspešným titulom Tower of Guns a ak bude hra náhodou obsahovať aj nejaký príbeh, bude ho treba hľadať lupou. Grafika vsádza skôr na výraznú farebnú paletu než na realistickosť a úrovne sú procedurálne generované. Dôležité je, že nedostaneme nič také ako zásobník životov či checkpointy a smrť hráčovho charakteru je proste smrť a koniec. Pokým ToG je strieľačka pravdepodobne odniekiaľ z budúcnosti a veža je plná robotov, Ziggurat nás teleportuje do temného fantasy sveta s kostlivcami, drakmi, démonmi, škriatkami ale aj posadnutou zeleninou v zastúpení zmutovaných mrkvových príšer.

My sami sa dostávame do úlohy čarodejníka, ktorý potrebuje živý a v ideálnom prípade aj zdravý prejsť naprieč úrovňou, získať kľúč, odomknúť ním portál a poraziť bossa, ktorý z neho vylezie. Po úspešnom boji čarodej vhupne do portálu a objaví sa v novej procedurálne generovanej úrovni s ďalšími nepriateľmi, ďalším skrytým kľúčom a ďalším bossom. Ziggurat sa však od roguelike strieľačiek až tak zásadne nelíši. Zbrane nahradili magické palice, prútiky i knihy kúziel, každá s vlastným typom útoku a vlastnou zásobou many, ktorá vlastne supluje zásobu munície.

Späť do fantasy sveta nás vtiahnu perky. Hráč počas zabíjania príšer pekelných a prechádzania levelov zároveň získava skúsenosti, čo časom vyústi v získanie vyššej úrovne. Vtedy hráč dostane na výber z dvoch, pravdepodobne opäť náhodne zvolených perkov, zväčša nejako vylepšujúcich mágovu rýchlosť, zásobu a regeneráciu zdravia i many, alebo niektorý z útokov. Hra je rýchla a chce udržať hráča v tempe, takže neobsahuje akýkoľvek inventár či zbieranie častí brnenia. Ziggurat je iba o čarodejovi, jeho zbraniach a ukazovateľoch života a many.

Ziggurat vám dá iba jednu šancu

Hra je ešte len pár dní na Steam Early Access, no zdá sa, že Milkstone Studios narozdiel od mnohých konkurentov nevyrukovali s rannou alfa-verziou, ale s poctivou, prevažne odbugovanou a minimálne na Windows platforme pohodlne hrateľnou betou. Plné vydanie hry na PC, Mac a Linux by teda už nemuselo byť ďaleko.





Ziggurat vám dá iba jednu šancu  Ziggurat vám dá iba jednu šancu  Ziggurat vám dá iba jednu šancu
Ziggurat vám dá iba jednu šancu  Ziggurat vám dá iba jednu šancu  Ziggurat vám dá iba jednu šancu
Ziggurat vám dá iba jednu šancu  Ziggurat vám dá iba jednu šancu  Ziggurat vám dá iba jednu šancu
Páči sa mi!






Ziggurat vám dá iba jednu šancu
PC

Vývoj: Milkstone Studios
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19573)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk