V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy

Na bojiská vstupujú gladiátorky, štítonošky, šermiarky i Sparťanky, maznať sa s vami ale nebudú.

pridal roberto 17.8.2014 o 14:56 pod hry
V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy

HRY > NOVINKY >

Starovek možno bol svetom mužov, no stratiť sa v ňom nemohli ani príslušníčky jemnejšieho pohlavia. Jemné krásky však v DLC Daughters of Mars nehľadajte. Ženy sa tentokrát neprišli predvádzať ani provokovať odvážnych bojovníkov, sú tu na to, aby podrezávali hrdlá a prebodávali končatiny. Bojovníčky sa uplatnia s lukom a šípmi, oštepmi i prakmi ale nájdeme tu aj bojovníčky s veľkým štítom v ľavej a poriadnym kusom poctivej ocele v pravej ruke.

Rím bude bohatší o gladiátorky a gladiátorky s oštepmi, zocelené v mnohých bitkách. Tentokrát však rovnako ako ich mužskí kolegovia vytiahnu do skutočnej vojny. Túžia po krvi a sú neľútostné, no disciplinované a dávajú si na seba väčší pozor, než mužskí gladiátori. Vyzbrojené oštepmi dokážu samé odraziť útok trénovanej kavalérie.

Lusitánci povolajú do boja šermiarky vycvičené pre partizánsky boj. Dokážu sa nenápadne pohybovať lesmi i zúrivo zaútočiť v otvorenej krajine, v prípade potreby a opatrného postupu sa však svojimi mečmi dokážu aj účinne brániť.

V prvom Rome: Total War sa ženy objavili ako pomocníčky tvrdých Germánov a ani teraz tomu nebude inak, no nájdeme ich iba v armádach k Svébov. Bojovníčky s oštepmi v ničom nezaostávajú za mužmi, no poslúžia predovšetkým ako obranná jednotka, schopná zastaviť, alebo aspoň pozdržať nápor ktoréhokoľvek nepriateľa. Vďaka výcviku a tvrdému životu sú zároveň pripravené kedykoľvek prejsť do protiútoku. Po ich boku budú stáť kimberské lukostrelkyne, ktoré patria k najlepším svébskym strelcom a dokážu svoje šípy posielať poriadne ďaleko, no sú pripravené postaviť sa nepriateľovi i zoči voči.

V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy

Nemohlo sa zabudnúť ani na spartské ženy. Bez najtvrdšieho výcviku by spartským bojovníkom v boji skôr prekážali, no každodenný tréning gorgóinych nájazdníčiek z nich spravil skutočné majsterky v zaobchádzaní s prakom.

Poslednou predstavenou jednotkou sú kušitské štítonošky, ktoré si môžete najať na území Etiópie. Patria k národu Núbijcov a ako také sú pred bojom nenápadné, no v boji hrozivé a divoké ako ich muži. Aj všetky ostatné ženské bojové jednotky s výnimkou hrdých kimbrských lukostrelkýň sa dajú najať aj ako žoldnierske jednotky a ich spojením by tak mohla vniknúť armáda, ktorá by určite prekvapila nejedného generála. DLC už Creative Assembly ponúka na Steame za €2.99.





V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy  V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy  V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy
V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy  V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy  V Total War: Rome II preberajú iniciatívu ženy
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19543)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk