Armored Warfare nebude tanky odomykať podľa krajín

Vznikajúce tankové MMO sa od konkurencie odlíši aj spôsobom odomykania nových tankov, ukazuje nové obrázky.

pridal roberto 18.8.2014 o 19:00 pod hry
Armored Warfare nebude tanky odomykať podľa krajín

HRY > NOVINKY >

Ako sme nedávno informovali, do beta-testu sa rúti hneď trojica veľkých free to play titulov zo stajne My.com a jedným z nich je aj nový konkurent pre World of Tanks a tankový mód WarThunder. Armored Warfare má v rukách Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas, Dungeon Siege III), ktorý vie, že sa jeho hra potrebuje čo najviac odlíšiť od konkurencie, inak jej tankisti vôbec nedajú šancu. Pustil sa teda do prípravy tankov, ktoré sa prvýkrát ukázali v boji až po roku 1950 a ďalším lákadlom by mohli byť kvality CryEnginu.

Armored Warfare nebude tanky odomykať podľa krajín

Tým zoznam nových nápadov samozrejme nesmie skončiť a Obsidian už vopred opísal aj odlišný prístup k vývojovému stromu a odomykaniu nových vozidiel. Jeho základom nebude rozdelenie vozidiel podľa krajiny pôvodu, namiesto toho si bude hráč budovať vzťahy s troma obchodníkmi. Obchodníci budú samozrejme chcieť v prvom rade zarobiť, no kontrakt neuzavrú s hocikým. Hráč si najprv potrebuje vybudovať reputáciu, až potom mu niekto bude môcť predať i najmodernejšie hračky.

Každý z dílerov bude mať vlastnú vetvu, v ktorej budú vozidlá rozdelené do 8 úrovní. 1. úroveň je samozrejme určená novým tankistom a teda dostupná každému. Každý z trojice obchodníkov bude špecializovaný na iný typ bojových vozidiel, takže zhromažďuje tanky s podobnými vlastnosťami, namiesto toho aby hľadel na krajinu pôvodu.

K prístupu na vyššiu úroveň tankov bude treba najprv získať achievementy. Díler tak od hráča môže chcieť, aby s vybraným tankom zničil určitý počet protivníkov alebo aby niektorou zo zbraní spôsobil nepriateľom určité množstvo škôd. Až po splnení týchto podmienok môže začať hráč odomykať konkrétne tanky z novootvorenej úrovne. Po odomknutí úrovne a konkrétneho tanku príde na rad tretí krok, a to odomykanie modifikácií. Viac k možnostiam vylepšovania a úprav tankov však Obsidian zverejní neskôr. Má ešte chvíľu času, keďže s beta-testovaním sa začne až v prvom štvrťroku 2015.

Vývojári sú otvorení názorom komunity tankových nadšencov a na webstránke hry sa občas objaví aj prieskum obľúbenosti vozidiel. Vďaka tomu môžeme predpokladať, že v hre nebudú chýbať najpopulárnejšie obrnené bojové vozidlá M3 Bradley a FV107 Scimitar, ľahké tanky AMX 13 90 a Vickers VFM 5, stíhače tankov M1128 Stryker a B1 Centauro, samohybné delá PzH 2000 M109A6 Paladin a ani tanky Leopard 2, M1 Abrams a T-99 Armata. Na rovnakom mieste sa záujemcovia ešte stále môžu prihlasovať do beta-testu.





Armored Warfare nebude tanky odomykať podľa krajín  Armored Warfare nebude tanky odomykať podľa krajín  Armored Warfare nebude tanky odomykať podľa krajín
Páči sa mi!






Armored Warfare nebude tanky odomykať podľa krajín
PC
PS4
Xbox One
Free2play

Vývoj: Pearl Abyss
Štýl: Akcia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. marec 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk