Scenárista prvých dvoch Deus Ex hier pracuje na špionážnom thrilleri Sienna Storm

Na hre spolupracuje so štúdiom Digital Knights, pričom financie na vývoj hry sa snažia vyzbierať cez kampaň na Kickstarteri

pridal play3man 21.8.2014 o 9:25 pod hry
Scenárista prvých dvoch Deus Ex hier pracuje na špionážnom thrilleri Sienna Storm

HRY > NOVINKY >

Malé singapúrske štúdio Digital Knights prišlo na Kickstarter s ich vôbec prvým projektom s názvom Sienna Storm. V skratke ide o špionážny thriller, ktorému by sa ani nemuselo dostať toľko potrebnej pozornosti, keby ho však nepísal sám Sheldon Pacotti - scenárista prvých dvoch Deus Ex hier. Okrem teda faktu, že za hrou stojí tvorca veľmi úspešných hier môže hre veľmi prospieť aj to, kde vlastne hra vzniká. Samozrejme, štúdio v ktorom je vyvíjaná existuje približne rok, no jeho tím je plný skúsených vývojárov stojacich za hrami ako Star Wars: Knights of the Old Republic II, Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas a nakoniec aj za samotným Deus Ex.

Podľa informácií zverejnených na stránke projektu na Kickstarteri ide o nelineárny thriller s otvoreným koncom a dialógmi, do ktorých budú môcť hráči zasahovať. Grafický štýl je čisto komixový, čiže všetko bude kreslené výhradne ručne. Zverejnené obrázky tým pádom ukazujú, ako bude finálna hra vyzerať. Chýbať nebude ani množstvo výziev ako súboje alebo hackovanie počítačov, pričom sa budú odohrávať vo forme strategickej kartovej hry pomocou upraviteľného balíčka kariet. Pred spustením každého kartového súboja si bude možné upraviť karty tak, aby čo najlepšie vyhovovali danej situácii. Vďaka tomuto si bude možné zvoliť stratégiu s podvodom, technológiou alebo čistým násilím.

Ak sa autorom podarí vybrať požadovaných $179 000, Sienna Storm sa dostane minimálne na PC, no istá je zatiaľ iba verzia pre Windows. Prípadné porty na Mac a Linux však nie sú do budúcna vylúčené. Mac verzia je dokonca súčasťou cieľa za dosiahnutie 260 000 dolárov.





Scenárista prvých dvoch Deus Ex hier pracuje na špionážnom thrilleri Sienna Storm  Scenárista prvých dvoch Deus Ex hier pracuje na špionážnom thrilleri Sienna Storm  Scenárista prvých dvoch Deus Ex hier pracuje na špionážnom thrilleri Sienna Storm
Scenárista prvých dvoch Deus Ex hier pracuje na špionážnom thrilleri Sienna Storm
Páči sa mi!






Scenárista prvých dvoch Deus Ex hier pracuje na špionážnom thrilleri Sienna Storm
PC

Vývoj: Digital Knights
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19655)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk