Týždenník - Návrat do Metra

Po Gamescome nastalo krátke obdobie ticha, kedy sa objavujú hlavne doplnky k informáciám z výstavy a nejaké drobnosti, ktoré nám tento týždeň oživilo Metro Redux.

pridal saver 24.8.2014 o 21:07 pod hry
Týždenník - Návrat do Metra

HRY > NOVINKY >

Po Gamescome nastalo krátke obdobie ticha, kedy sa objavujú hlavne doplnky k informáciám z výstavy a nejaké drobnosti, ktoré nám tento týždeň oživilo Metro Redux.  To síce ešte nevyšlo, ale už dostalo recenzie a aj porovnania s pôvodnou verziou.  Ako už z našej recenzie viete, 4A Games zapracovali a preporovali prvé Metro 2033 na nový engine, upgradli mu boje, pridali stealth a vylepšili ale aj zhoršili grafiku. Metro Last Light dostalo oproti tomu len minimálne updaty. Približili sme si to v porovnaní.

Mimo toho sme tu mali parádne video zo Zaklínača 3, ktorý nám v polhodine priblížil časť svojho sveta, nechýbala ani nádielka záberov a dozvedeli sme sa aj zaujímavosť a to, že by sa značka mohla dočkať kvalitného filmu.  A nebude to jediný herný film, do filmov sa hrnie aj Activision, ktoré chce vlastné filmové štúdio.

Zaujímavosti sa nám objavili aj ku GTA, kde sme si zhrnuli aktuálnu kvalitu modov pre GTA IV, pridali sme si Watch Dogs mody pre GTA IV  a objavili sa už úvahy, či vôbec GTA V stihne vyjsť tento rok na PC a nové konzoly.  Rockstar nič neohlasuje a jedine čo pridáva sú malé updaty pre GTA Online. Teraz flight school funkciu presunul do multiplayer.

Z iných noviniek sa nám objavili zábavné zábery z Assassins Creed v dobe kamennej ale aj leaknuté beta video z Assassins Creed Unity. K tomu sa nám ukázal aj PES 2015 v jeho PC hybridnej verzii, ktorá spája starý engine s vylepšenou grafikou, konkrétne sa nám ukázali tváre z hry.

Porovnania sme tu mali aj z Forza Horizon 2 a Driveclub, kde sme videli ako ničenie, tak aj zhrnutie ponuky hier a Forza nám k tomu ukázala aj svoju masívnu mapu. Nakoniec MGS Phantom Pain sa nám pripomenul sériou záberov a Konami vydalo oficiálne gameplay video z Gamescomu:

Z technológii sa veľmi pekne do mobilov pustil Sharp, ktorý práve priniesol na trh supertenký okraj s dvojicou svojich mobilov. Alienware pripomenulo svoj Alienware Alpha PC, respektíve konzolu, ktorú prinesie už v novembri a umožní PC hráčom hrať aj na TV bez toho, aby na TV pripájali veľké PC.

Alienware Alpha bol pôvodne steambox, ale vychádza s Windowsom a Xbox360 gamepadom, keďže  Steam OS a Steam Controller, sú neustále odkladané.  Možno aj preto anketa medzi vývojármi ukázala, že by najradšej pracovali pre Valve. Určite by chceli firme pomôcť priniesť aspoň jednu vec na čas.

 

Z našich článkov sme si z Gamescom zhrnuli dojmy z Far Cry 4,  rovnako aj z Quantum Break, skúsili sme Evolve, Littlebigplanet 3, porozprávali sme sa o Witcherovi 3 a pozreli sme sa tam aj na klávesnice Razer Chroma a Razer Nabu a pridali sme aj už spomínanú recenziu na Metro Redux.

Nechýbal ani náš magazín, v ktorom máme ďalšiu súťaž, tentoraz o Alienware headset.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk