Razer ohlásil aplikáciu Razer Cortex, zhrnie aktuálne zľavy na hry

Aplikácia bude čerpať informácie o aktuálnych akciách na hry zo služieb ako Steam alebo Origin, no okrem toho ponúkne cloud úložisko pre zálohovanie herných pozícií a sľubuje tiež zvýšenie herného výkonu vášho PC

pridal play3man 26.8.2014 o 7:50 pod hry
Razer ohlásil aplikáciu Razer Cortex, zhrnie aktuálne zľavy na hry

HRY > NOVINKY >

Výrobca prevažne profesionálneho herného príslušenstva k PC oznamuje bezplatnú aplikáciu, pochopiteľne rovnako pre PC, s názvom Razer Cortex. Myšlienka aplikácie spočíva v zhrnutí všetkých základných funkcií, ktoré ocení každý hráč a pridali k tomu aj zopár zaujímavých doplnkov.

V samotnom základe sa bude aplikácia tváriť podobne ako Steam alebo Origin, len s tým rozdielom, že nejde o samostatnú službu pre kupovanie hier. Na hlavnej obrazovke tak bude Razer Cortex štandardne zobrazovať vašu hernú knižnicu, no v útrobách sa skrývajú už o niečo zaujímavejšie funkcie. Aplikácia bude ponúkať prehľad najnovších akcií na herné tituly a to zo služieb ako už spomínaný Steam alebo Origin, no chýbať nebude ani GOG, Amazon, GameStop, Green Man Gaming a GamerGate, pričom sa tento zoznam bude ešte ďalej rozširovať. Neskôr vám tiež bude odporúčať rôzne hry na základe vašej predošlej aktivity.

Okrem tejto hlavnej funkcie bude súčasťou aj takzvaný "game booster", ktorý by vám mal pri spustení každej hry optimalizovať systém pre čo najlepší výkon. Razer Cortex ďalej ponúkne aj cloud úložisko pre herné pozície, možnosť vytvárania obrázkov a videí z hier, ktoré budete môcť následne zdielať na YouTube alebo Facebook.

Ak vás nová aplikácia od Razeru zaujala a chceli by ste si ju vyskúšať už teraz, na oficiálnych stránkach sa môžete prihlásiť do testovania služby v rámci skorého prístupu, ktoré potrvá dva týždne. Vydanie aplikácie je tak naplánované na 10. septembra, pričom bude kompatibilná nie len s najnovšími verziami Windowsu (8.1,8,7), ale tiež s Windows Vista a dokonca aj XP.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk