Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc

Klei prišlo so sviežim prístupom k stealth ťahovkám. Rozvážny prístup sa nevyplatí.

pridal roberto 26.8.2014 o 9:41 pod hry
Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc

HRY > NOVINKY >

Klei Entertainment nie sú žiadni nováčikovia. Vlani prišli so survival hororom Don't Starve, no viac hráčov si ich bude pamätať vďaka akčnému stealth side-scrolling titulu Mark of the Ninja. Po 2 rokoch sa štúdio k téme nenápadného plnenia misií vracia, tentokrát v ťahovom titule Invisible, Inc. Hráč je prenesený do blízkej budúcnosti, v ktorej sa veľké korporácie vymkli spod kontroly a konkurenčný boj rozbehli na plné obrátky. Hráč sa ocitá v úlohe veliteľa malej jednotky špiónov a hackerov, na veľké otvorené bojiská a hlučné zbrane môžeme teda zabudnúť.

Misie sa odohrávajú v budovách a jednotka sa obyčajne potrebuje dostať do správnej miestnosti, otvoriť správny trezor a dostať sa k dôležitým informáciám. V ceste stoja videokamery a lepšie i horšie trénovaný strážnici. Úlohou špiónov nie je boje vyhľadávať, ale naopak sa im vyhýbať. Pri postupe vpred bude treba obchádzať či uspávať strážnikov, kde-tu vyradiť bezpečnostnú kameru a nechať si dostatok priestoru na splnenie hlavnej úlohy. Klei však spravilo škrt cez rozpočet všetkým, ktorí v ťahovkách uprednostňujú veľmi opatrný a veľmi pomalý prístup a tým sa odlíšilo od konkurenčných indie titulov. V Invisible, Inc. totiž na konci každého ťahu tiknú pomyslené hodiny a po každých 5-6 tiknutiach začnú byť strážnici znepokojenejší, aktívnejší a postup skupinky útočníkov je čím ďalej ťažší. Špióni si nemajú kedy vydýchnuť, neustále postupujú vpred a veliteľ je nútený vymýšľať plán za pochodu a neustále improvizovať.

Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc

Hra je zatiaľ v Early Access režime a ešte sa čaká na ďalší obsah, vybalansovanie náročnosti i ďalšie herné módy. Titul je pomerne náročný na naučenie a postup sa nedá ukladať počas plnenia misie, takže je (aspoň zatiaľ) určený skôr odhodlanejším hráčom.





Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc  Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc  Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc
Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc  Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc  Špiónov tlačí čas v novej ťahovke Invisible, Inc
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Klei Entertainment / Klei Entertainment
Štýl: Akcia / Stealth
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk