V NHL 15 pre PS4 a Xbox One toho chýba ďaleko viac, než sa pôvodne čakalo

Kedže sa hráči na Xbox One mohli dostať vďaka EA Access k NHL 15 ešte pred vydaním, vyšlo najavo, že vo verziách pre nové konzoly toho chýba ďaleko viac, ako iba EASHL režim

pridal play3man 6.9.2014 o 19:04 pod hry
V NHL 15 pre PS4 a Xbox One toho chýba ďaleko viac, než sa pôvodne čakalo

HRY > NOVINKY >

Už budúci týždeň sa dostane na pulty obchodov najnovšie pokračovanie hokejovej série od EA Sports - NHL 15. Pôjde vôbec o prvý diel, ktorý sa ukáže aj na nových konzolách, pričom sa od neho pochopiteľne očakáva dosť veľa. Kedže však EA vydáva pravidelne na svoje hlavné športové série každý rok demoverzie, už pár dní si hráči môžu vyskúšať, aké novinky si EA do najnovšieho dielu pripravila.

Síce je na hre vidieť určitý pokrok, oproti starým konzolám, no je jasné, že fanúšikovia hokeja čakali predsa len o niečo viac. Nejde tak o žiadnu revolúciu, ale iba o evolúciu, ktorá zapáleným fanúšikom nakoniec až tak vadiť nebude a hru si kúpia. Pravdu-povediac, ak chce niekto nový hokej, iná možnosť ani neexistuje. Čo však hráčov nahnevalo omnoho viac je chýbajúci režim EASHL, kde si je možné vytvoriť vlastnú postavu a zúčastniť sa zápasov 6vs6. Táto správa otriasla fanúšikmi naozaj výrazne, no ako sa najnovšie ukázalo, chýbať toho bude ďaleko viac. Hráči na Xbox One si už teraz môžu vyskúšať vďaka EA Access plnú verziu NHL 15 po dobu šiestich hodín. Mnoho z nich však zostalo sklamaných, keď zistili, ako je táto verzia oproti predchodcovi orezaná.

Zoznam chýbajúcich režimov a funkcií zverejnil server Operation Sports. V NHL 15 tak chýbajú režimy ako GM Connected, EA Sports Arena, Be A Legend, NHL 94 Anniversary režim, Winter Classic a množstvo ďalších. Zo samotných funkcií nie je možné v režime Be A GM manuálne draftovať hráčov a všetci sú tak vybraní automaticky. Podobne je to tiež v režime Be A Pro, kde navyše chýba zápas All-Star a všeobecne taktiež chýba podpora pre vlastné pesničky. Samozrejme, stále je tu možnosť, že server Operation Sports niektoré funkcie iba prehliadol, no veľké šance tomu dávať nemôžeme. Mierne upokojujúcou správou môže byť ale to, že manuálne draftovanie bude pridané aktualizáciou a to spolu s režimom Online Team Play.

Hráčom však toto určite stačiť nebude a je tak otázne, čo všetko EA po vydaní do hry plánuje pridať. Isté je ale to, že ak si po hru budúci týždeň zájdete do obchodu, rozhodne nepôjde pri porovnaní s NHL 14 o rovnako plnohodnotný titul.





Páči sa mi!






PS4
PS3
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: EA SPORTS / EA SPORTS
Štýl: Šport
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. september 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk