Týždenník - jesennú sezónu otvárajú zombíci

Dead Rising 3 nám otvoril jesennú sezónu hier, doplnila nám to IFA výstava s množstvom nových tabletov a mobilov a oficiálne sa u nás začal predávať Xbox One.

pridal saver 7.9.2014 o 22:35 pod hry
Týždenník - jesennú sezónu otvárajú zombíci

HRY > NOVINKY >

Dead Rising 3 nám otvoril jesennú sezónu hier,  doplnila nám to IFA výstava s množstvom nových tabletov a mobilov a oficiálne sa u nás začal predávať Xbox One.

Xbox One došiel tento týždeň do Japonska, na Slovensko a do niekoľkých ďalších krajín, ako prvá vlna septembrového rozšírenia trhu do viac ako dvadsiatich krajín. Ak plánujete kupovať, tu sme spísali prehľad ponuky, hlavne balenie s Forzou 5 a FIFA 15 je tam zaujímavé a cenovo so zľavami ide už okolo 370 eur.

Z IFA výstavy sme tu mali pekné novinky aj keď skôr v štandardoch ako nejaké prekvapenia. Od Samsungu prišiel zaujímavý mobil so zahnutým okrajom a predstavil aj svoju virtuálku, do ktorej zasuniete mobil, Microsoft predstavil dve nové Lumie, jednu priam vytvorenú pre Selfie fotky, Asus ukázal nový notebook a hodinky, Acer notebooky a tablety, Sony zabalilo kufre PS Vite a predstavilo násadu pre Dualshock k mobilu ako aj ohlásili streamovanie z PS4 konzoly na Xperia mobily, Logitech predstavil klávesnicu pre PC, tablety a mobily a Dell predstavil 27 palcový 5K monitor.

Z hier sa nám začala jesenná sezóna a teda vyjdú veľké tituly, ktoré sme si cez týždeň aj spísali a teda konečne uvidíme Far Cry 4, Assassins Creed Unity, Dragon Age Inqusition alebo Destiny. Z portov to na PC otvoril Dead Rising 3, ktorý je decentnou hasenicou zombíkov, ale žiaľ engine Capcomu je na zaplakanie a pár patchov bude potrebovať, vyšiel aj Sims 4, ktorý pirátov privítal rozpíxelovaním obrazovky,  EA ponúklo demo na NHL, ktoré vyzerá skôr ako veľké sklamanie a na oboch nových konzolách vyšiel Minecraft, ktorý bude zrejme dlho viesť rebríčky online predaja. Na mobily vyšiel nový prídavok do Angry Birds série, teraz nazvaný Angry Birds Stella . Z nových jesenných vecí Ubisoft ohlásil DLC pre Watch Dogs a Atari ukázalo nový Alone in the Dark v štýle Left 4 Dead.

Z budúcoročných titulov sa nám poodhalil Firewatch, Atari ukázalo nový Rollercoaster World, predstavil sa aj Resident Evil Revelations 2, ukázal sa aj Resident Evil Remake, dátum vydania dostal Mortal Kombat X.

Z recenzii sme si zhrnlu Walking Dead Season 2, dojmy sme spísali survival hry Fifth Day, doplnili to recenziou na expanziu Infamous First Light, simláciou golfu Golf Club, autíčkový Table Top Racing a nechýba recenzia na novú hru podľa japonskej manga série One Piece Unlimited World Red





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19462)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk