EA Sports ukazuje gameplay NBA Live 15

Tohtoročný titul by sa mal predovšetkým vyvarovať chýb toho vlaňajšieho.

pridal roberto 10.9.2014 o 14:19 pod hry
EA Sports ukazuje gameplay NBA Live 15

HRY > NOVINKY >

Len včera EA Sports ohlásilo odloženie vydania NBA Live 15, ktoré malo vyjsť 7. októbra, teda v rovnaký deň ako NBA 2K15 od 2K Sports. Novým dátumom pre Severnú Ameriku je 28. október a do Európy dorazí o 3 dni neskôr. Štúdio EA Tiburon tento čas využije, aby sa pochválilo niekoľkými vylepšeniami oproti NBA Live 14.

Veľké problémy spôsobili predchádzajúcemu titulu zvláštne prechody medzi animáciami a práve toto si v EA Sports museli otvorene priznať. V novom titule by tak mala byť celá hra podstatne plynulejšia a bez očividných a škaredých prechodov k streleckým zakončeniam. S animáciami súvisí aj ďalšia zmena, a to na poli využívania príležitostí. V NBA Live 15 by sa už nemalo stávať, že basketbalista uviazne kdesi v animáciách a nestihne včas vykonať príkaz svojho pána zvierajúceho a občas aj odhadzujúceho gamepad do kúta. Takže novým heslom dňa je "Využiť každú príležitosť!" a podľa možnosti okamžite reagovať na pokyny. Vďaka tomu by sa už nemalo tak často stávať, že si hviezda NBA síce dokáže vytvoriť priestor na prienik pomedzi súperov, ale nestihne to využiť.

Vylepšenie fyziky by si mal hráč všimnúť hlavne pri "vzdušných súbojoch" pod košom a v jeho blízkom okolí. Pri odlepení hráča od zeme sa aktivuje špeciálny fyzikálny model a telá by sa od seba mali vo vzduchu pekne odrážať, čo podporí aj "tona" nových animácií.

Pokým "rozumné" prieniky pomedzi hráčov by mali byť jednoduchšie a častejšie, prieniky 1 vs 1 budú asi o čosi menej časté. Jednak hráč aj A.I. ľahšie udržia obrancu pred súperom s loptou a jednak budú útočiaci spoluhráči bez lopty ľahšie hľadať prázdne miesta, takže sa viac oplatí pokus o rýchlu nahrávku a prenesenie hry o niekoľko metrov ďalej.

Okrem toho sľubuje EA aj vylepšenia streľby, blokovania streľby, vyrážania, bránenia a aj umelej inteligencie. Ukážky týchto úprav by mali byť zverejnené v najbližších týždňoch spolu s predstavením nových doplnkových režimov. Trojtýždňový odklad vraj umožní vývojárom NBA Live 15 ešte "preleštiť", pričom také "preleštenie" pozostáva z úpravy niektorých elementov hrateľnosti a tiež dolaďovania a balansovania celej hry.





EA Sports ukazuje gameplay NBA Live 15  EA Sports ukazuje gameplay NBA Live 15  EA Sports ukazuje gameplay NBA Live 15
Páči sa mi!






EA Sports ukazuje gameplay NBA Live 15
PS4
Xbox One

Vývoj: EA Sports / EA Tiburon
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. október 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk