Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x

V pozícii lídra medzihviezdnej obchodnej spoločnosti budeme potrebovať pomoc inžinierov, bojovníkov, pašerákov, pirátov i hackerov a ekológov.

pridal roberto 11.9.2014 o 18:22 pod hry
Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x

HRY > NOVINKY >

Apollo4x je vesmírna ťahová stratégia a už z názvu môžeme vyvodiť, že jej nebude chýbať ani jedno z dôležitých strategických X, takže sa bude skúmať, expandovať, ťažiť aj bojovať (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate). Boje však budú iba taktické a o to viac priestoru dostane obchod, politika a ekonomika.

Na začiatku hry sa ocitneme v kresle prezidenta medzihviezdnej obchodnej spoločnosti, ktorá sídli na planéte Apollo a má monopolné postavenie aj v okolitých svetoch. Ako šéf spoločnosti budeme musieť zakladať obchodné cesty, uzavierať obchody, sledovať rozpočet, plánovať ďalší rozvoj a upevňovať svoju vlastnú pozíciu, pričom pri takto vysokej hre sa nevyhnutne musí obchod miešať aj s politikou. Aby sme sa udržali pri moci, budeme musieť kolonizovať ďalšie planéty a zároveň riešiť vnútorné problémy spoločnosti.

Naša galaxia je ale bohužiaľ zároveň domovom rasy Centaurov, ktorí už stihli kolonizovať mnoho kedysi samostatných impérií a ak nič neurobíme, skôr či neskôr sa ich pozornosť a túžba po dobývaní a drancovaní otočí aj naším smerom.

V boji by sme však nemali zostať sami. Centauri sú hrozbou pre celú galaxiu a mnohé spoločenstvá sú ochotné zjednotiť sa do koalície slobodných národov. Na svoju stranu tak môžeme získať inžinierov, obchodníkov, taktikov, bojovníkov, pašerákov, pirátov, hackerov, vedcov i ekológov, ktorí koalícii zabezpečia bonusy a sprístupnia nové možnosti. Víťazstvo bude dosiahnuté až zničením domovského sveta Centaurov. Hru môžete podporiť svojím hlasom na Steam Greenlight.





Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x  Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x  Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x
Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x  Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x  Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x
Páči sa mi!






Vzniká nová obchodná stratégia Apollo4x
PC

Vývoj: Dig Ent
Štýl: Stratégia / Ťahová
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk