Elfovia porazili trpaslíkov, teraz sa hlasuje o ich jednotkách

Might & Magic Heroes VII vložila osud elfskej frakcie do rúk hráčov.

pridal roberto 12.9.2014 o 19:16 pod hry
Elfovia porazili trpaslíkov, teraz sa hlasuje o ich jednotkách

HRY > NOVINKY >

Limbic Entertainment, ktorý na pokyn Ubisoftu pripravuje nový diel série Might & Magic Heroes, sa rozhodol do rúk hráčov vložiť ešte väčšiu moc, než sa po ohlásení hry myslelo.

Tvorcovia majú pomernej jasnú predstavu, kam chcú nový diel zaviesť a po konzervatívnom 5. dieli vyšla MaM Heroes VI, ktorá prišla s mnohými novinkami a mnoho tradičných prvkov naopak vynechala. Limbic sa síce rozhodol opäť vrátiť veci do starých koľají, no v konečnom dôsledku by mala vzniknúť mozaika, skladajúca sa z prvkov všetkých dielov. Jedným zo základných kameňov budú známe a obľúbené frakcie Haven (ľudia), Academy (mágovia), Stronghold (orkovia) a Necropolis (nemŕtvi). O ďalších dvoch frakciách však rozhodujú hráči v hlasovaní prostredníctvom Uplay.

Do prvého duelu boli nasadení elfovia a trpaslíci a podľa očakávaní dala väčšina fanúšikom prednosť Elfom. Prírodno-rozprávková frakcia sa tak po prestávke spôsobenej 6. dielom vracia naspäť do hry a pravdepodobne bude v mnohom veľmi podobná elfskej frakcii z HoMaM V. Opäť sa vrátime do lesov Irollanu, ktorému vládne vznešený kráľ. Ten svojím poddaným vládne z koruny mohutného stromu, šľachticom sú vyhradené nižšie položené sídla a prostý ľud si smie svoje obydlia stavať (či skôr pestovať) iba nízko nad zemou.

Elfovia porazili trpaslíkov, teraz sa hlasuje o ich jednotkách

Čo však ešte vôbec nepoznáme, je zloženie elfskej armády. A to ešte nepoznajú ani samotní tvorcovia, opäť sa totiž bude hlasovať. V prípade hlasovania za každú jednotku zvlášť by sa ale z elfskej armády mohol ľahko stať úplne nehrateľný guľáš, takže Limbic opäť pripravil možnosti.

Prvá skupina je nazvaná Sila lesa. Jej zloženie je založené na tendencii elfského národa nestarať sa o okolité krajiny a namiesto toho sa venovať iba obrane vlastného lesa. Ak zvíťazí táto skupina, bude elfská armáda viac obranne ladená. Základom budú odolní enti povýšení na šampiónsku úroveň. V ich blízkosti by sa mali držať dryády a o obranné kúzla sa postarajú jednorožce. Spomaľujúcimi a ochromujúcimi útokmi prispejú druidi, hady a zelení draci a útočné snahy tak zostanú predovšetkým na lovcoch a emeraldských rytieroch.

Opakom Sily lesa je skupina nazvaná Sylannino besnenie, kam sa dostali predovšetkým jednotky schopné viesť partizánsku vojnu a podnikať rýchle, nečakané prepady. Prvé šípy budú patriť lovcom a vpred sa vrhnú jelene a tanečníci meča, ktorých budú zo zálohy podporovať druidi, zelení draci a škriatkovia. Enti a dryády sa do útoku asi veľmi nehodia, ale chýbať aj tak nebudú.

Uprostred dvoch extrémov nájdeme skupinu Perfektnej rovnováhy zeme, ktorej členmi sú:

Lovci, hadi a škriatkovia ako základné jednotky

Druidi, enti a emeraldskí rytieri ako elitné jednotky

Na šampiónskej úrovni sa opäť objavia zelení draci, tentokrát však doplnení o fénixov, ktorí sa s elfskou frakciou naposledy spriahli ešte vo 4. dieli.

Pri voľbe frakcií sa špekulovalo, že porazená frakcia sa aj tak dostane do datadisku, čo sa ale stane s odvrhnutými jednotkami? Niektoré možno nikdy nevzniknú, iné by sa možno mohli objaviť aspoň ako externe najímateľné jednotky. Na názore hráčov však tentokrát naozaj záleží a nový HoMaM (nech už sa volá akokoľvek) nebude pozliepaný kdesi za zatvorenými dverami.





Elfovia porazili trpaslíkov, teraz sa hlasuje o ich jednotkách  Elfovia porazili trpaslíkov, teraz sa hlasuje o ich jednotkách
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19816)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk