Týždeň v znamení GTA V, Minecraftu a Destiny

Trailer, dátum, obrázky, kampaň GTA V sa znovu rozbehla a to aj s malým a možno aj očakávaným sklamaním pre PC hráčov. GTA sekundovalo ohlásenie nových iPhone mobilov, leaky Windowsu 9 a aj vydanie Destiny.

pridal saver 15.9.2014 o 20:44 pod hry
Týždeň v znamení GTA V, Minecraftu a Destiny

HRY > NOVINKY >

Trailer, dátum, obrázky, kampaň GTA V sa znovu rozbehla a to aj s malým a možno aj očakávaným sklamaním pre PC hráčov. GTA sekundovalo ohlásenie nových iPhone mobilov, leaky Windowsu 9 a aj vydanie Destiny. Nakoniec to dnes uzavrel Microsoft s odkúpením Mojangu.

V prvom rade je dôležité, že sa Rockstar konečne dokopal k ohláseniu dátumu vydania GTA V pre Xbox One a PS4 a to na november, žiaľ popritom o dva mesiace odložil PC verziu až na január.  Ako vieme hra bude vylepšená po vizuálnej stránke, pribudnú detaily a rozšíri sa aj počet hráčov online na 30.  Porovnanie grafiky sme si zhrnuli v novinke.

Destiny je ťažká téma tohto tyždňa, s oneskorením začali vychádzať recenzie a ukazujú prečo Activision a Bungie nespustili hru pre recenzentov skôr. Hodnotenia totiž často klesajú aj k 6/10 a nižšie. Už sa ozývajú aj hlasy, že je Destiny najväčšie sklamanie tohto roka. Čo aj môže byť hlavne ak to porovnávame s vyhlaseniami Activisionu, ktorý pri kampani bez ostýchu preháňal a používal samé superlatívy a teraz si to v médiách vyžerie. Totiž vyhlasovali, že hra je revolúcia vo fps hrách, hrdili sa 500 miliónovými nákladmi, ktoré vraj ukazujú akú majú dôveru k tejto značke a hráči nakoniec dostali síce decentnú ale repetívnu a prázdnu strieľačku. Jednej časti hráčov prázdnota a repetívnosť vadí, druhej naopak vyhovuje a páči sa.  My to zatiaľ môžeme zhrnúť len jednoducho a to, že od Bungie a 500 miliónov sme čakali viac.  Recenziu vydáme čoskoro, recenzoval ju Fendi a pozerám, že deviatku ani desiatku jej nedal.

Ďalšia veľká téma týždňa bol Microsoft a Mojang/Minecraft, najskôr sa začali šíriť reči, že Microsoft kupuje firmu za 2 miliardy dolárov, následne sa to začalo ozrejmovať, že Notch s predajom prišiel za Microsoftom. Všetko sa dnes aj potvrdilo a suma sa uzatvorila na 2.5 miliarde dolárov. Notch dodal, že nechce mať na starosti takú veľku firmu, je malý indie vývojár, a nechce skončiť na psychiatrii. Zistil totiž, že už nerozumie svojim hráčom (pri zmene EULA ), nechápal ich a keď videl čo sa dialo s Philom Fishom zabalil to. Zrejme to už bolo niekoľko mesiacov v jednaní, lebo ako viete Mojang dávnejšie zrušil MINECON 2014 a to práve pre pripravované odkúpenie firmy. Microsoft už ohlásil, že zachová všetky verzie hry a bude ich ďalej rozširovať, svoje plány s hrou predstaví priebežne.

Z iných herných noviniek sme tu mali predstavenú novú postavu, ktorú uvidíme v Assassins Creed Rogue a je to zostarnutý Adewale. EA predstavilo mobilné SimCity, minimálne požiadavky dostal Alien Isolation, predstavené boli všetky vozidlá z Forza Horizon 2 a hra dostala aj launch trailer:

Apple predstavilo nové iPhone 6 a iPhone 6 plus, k tomu pridali aj Apple Watch, Z Microsoftu sme tu mali prvé leaky Windows 9, aj s ukážkou nového Start Menu, ktoré si budete môcť zmeniť na Windows 7 štýl. Intel ukázal Skylake procesory, Microsoft na jeseň prinesie tri Xbox 360 bundle a Sony už vydalo svoju bielu PS4 spolu s Destiny hrou

Z hardvéru sa blíži nová séria Nvidia kariet, ktoré už tento týždeň firma predstaví na svojom Game24 evente. GTX970 už bola aj leaknutá v Zotac a MSI verziách.

Z recenzii sme tu mali Dead Rising 3, ktoré práve vyšlo na PC,  temné Diablo III v konzolovej verzii,  pridali sme aj dojmy z veľmi dobre vyzerajúceho IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, pridali sme aj recenziu na Entwined a Battle Princes of Arcadias a Pinball FX 2 s Walking Dead témou.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk