Bližší pohľad na Bad Blood DLC k Watch Dogs

T-Bone a Eugene sa už chystajú do akcie.

pridal roberto 16.9.2014 o 11:01 pod hry
Bližší pohľad na Bad Blood DLC k Watch Dogs

HRY > NOVINKY >

Hybnou silou prvého DLC k hre Watch Dogs bude jej hlavný hrdina, ktorý žiadnym naozajstným hrdinom nie je. Namiesto vážneho Aidena Pearca sa tentokrát hráč zmocní veselého, no zároveň drsného, vulgárneho a trochu namysleného hackera, už z originálnej kampane známeho ako T-Bone. Hacker si krátko po jeho výstupe v príbehu Watch Dogs uvedomí, že by sa mal do sídla Blume ešte naposledy vrátiť a zanechať v systéme falošné stopy. Jeho osobitý štýl zdolávania protivníkov ukážu už prvé minúty jeho kampane. V miestnosti, v ktorej si len tak hackuje si ho dovolia vyrušiť dvaja ozbrojení strážnici a T-Bone tento nerovný boj vyhrá pomocou dôvtipu, sily a hrnčeka horúcej kávy. V podobnom duchu by sa mal niesť aj zvyšok kampane Bad Blood.

Bližší pohľad na Bad Blood DLC k Watch Dogs

Jeden z herných dizajnérov v predstihu prezradil, že sa Ubisoft pokúsi hráča vytrhnúť z ťaživej atmosféry skorumpovaného Chicaga a Pearceovej túžby po pomste. T-Bone sa snaží predovšetkým o záchranu vlastného zadku a často sa pokúsi o nenápadnú infiltráciu, čo bude ale skombinované s prechodmi do akčných pasáží. Ubudnúť by teda malo toho "neurčitého" medzi tým. T-Boneho nepostrádateľným spoločníkom bude autíčko na diaľkové ovládanie, Eugene.

Budova Blume nie je preplnená iba strážnikmi, ale cestu do jej srdca a zasa von blokujú rôzne druhy laserových senzorov. Autíčko bude mocnejšou zbraňou, než na prvý pohľad vyzerá, takže po vylepšení dokáže strážcov ochromiť, prilákať ich k sebe a dokonca zvláda aj samodeštrukciu. T-Bone je nadmieru šikovný, takže si po obetovaní jedného Eugena dokáže vyrobiť ďalšieho. Ďalším spôsobom, ako sa dostať cez lasery, je samozrejme hackovanie. To by malo byť tentokrát názornejšie a priamejšie prepojené s okolitým prostredím.

Bližší pohľad na Bad Blood DLC k Watch Dogs

T-Bone sa dostane aj do ulíc, kde pribudne 9 nových perkov (10. je on sám). V Street Sweep misiách sa T-Bone zameria predovšetkým na kooperatívne zneškodňovanie gangov a pravdepodobne sa stretne aj s Tobiasom, ďalšou postavou z pôvodnej kampane. S Tobiasovym obchodom by mala byť spojená aj jedna z najzábavnejších misií Bad Blood - ovládanie niekoľkých kamier doplnených o guľomety a granátomety. Súťaživejším hráčom sú určené generované výzvy. Tie sú časovo obmedzené a počas ich trvania bude čeliť každý hráč Watch Dogs rovnakej výzve, pričom najlepší samozrejme získa okrem uznania aj nejakú tú odmenu.

Bližší pohľad na Bad Blood DLC k Watch Dogs

Bad Blood oficiálne vyjde 30. septembra, majitelia season passu dostanú týždňový náskok.





Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
WiiU

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 27. máj 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19853)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk