Bude Battleborn viac ako first-person MOBA?

Gearbox stavia na svojich skúsenostiach s vývojom Borderlands 2, ale chce preniknúť k hráčom Multiplayer Online Battle. Arén.

pridal roberto 18.9.2014 o 12:19 pod hry
Bude Battleborn viac ako first-person MOBA?

HRY > NOVINKY >

V júli ukázal Gearbox prvý trailer z ich pripravovaného titulu Battleborn, ktorý by, rovnako ako Borderlands 2, mal byť "trochu inou" first-person strieľačkou. Zástupcovia štúdia síce nikdy otvorene nepovedali, že pripravujú first-person MOBA titul, ale podľa nových správ to presne tak vyzerá. V primárnom režime sa na okrajoch mapy ocitnú vždy 2 tímy po 5 hráčov a do stredu mapy sa môžu vydať niekoľkými cestami. Každý charakter má vlastnú sadu unikátnych schopností, ktoré sa vylepšujú vďaka získavaniu skúseností, ktoré sa zasa získavajú zabíjaním protihráčov aj ich NPC pomocníkov. Pokým niektoré vylepšenia a úspechy sa pripisujú na hráčovo konto, schopnosti a úrovne nazbierané hrdinami sa po skončení hry resetujú späť na nulu.

Bude Battleborn viac ako first-person MOBA?

Gerabox ale Battleborn radšej nazýva "hero shooter". Od ostatných FPS sa má odlíšiť predovšetkým hrdinami, ktorí si vyžiadajú odlišný prístup k hraniu, čo však opäť spĺňa aj definíciu MOBA hier. V hre teda uvidíme klasického blázna s rotačníkom, vesmírneho mariňáka, robo-snipera aj vrtkého elfa s lukom a šípmi. Pri postupe na novú úroveň si hráč vždy vyberá iba z 2 ponúkaných vylepšení, vďaka čomu hra nestratí tempo a nebude ťažká na naučenie. Na druhej strane by ale mal výber zásadne ovplyvniť štýl hrania. Každá postava tak bude vedieť bojovať minimálne dvoma odlišnými štýlmi.

Okrem kompetitívneho módu ponúkne Battleborn aj čiste kooperatívne boje. Opäť sa do akcie dostanete v 5-člennom tíme a podľa očakávaní budete čeliť hordám a vlnám nepriateľov a na záver aj veľkému bossovi. Spolupráca by sa v tomto režime nemusela zas tak líšiť od Borderlands 2, samozrejme okrem systému získavania úrovní. Gearbox neprezradil, či chce jednotlivé postavy a planéty previazať aj nejakou singleplayer kampaňou, ale ak áno, asi to nebude prioritou. Battleborn skôr vyzerá, že chce zobrať niečo z Borderlands 2 a skombinovať to s first-person MOBA titulmi v štýle Smite, ale bez charakterov útočiacich iba zblízka.

Titul by sa mal objaviť v roku 2015 na PS4, Xbox One a PC.





Bude Battleborn viac ako first-person MOBA?  Bude Battleborn viac ako first-person MOBA?  Bude Battleborn viac ako first-person MOBA?
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: 2K Games / Gearbox
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19866)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk