Expanzie do World of Warcraft budú vychádzať častejšie

Vďaka skúsenostiam zmenili prístup a budúce expanzie chcú vydávať rýchlejšie, aby mali hráči k dispozícií stále niečo nové a udržali si ich tak o niečo dlhšie

pridal play3man 20.9.2014 o 20:23 pod hry
Expanzie do World of Warcraft budú vychádzať častejšie

HRY > NOVINKY >

Najväčšou značkou Blizzardu je popri sériách Diablo a Starcraft jednoznačne Warcraft. Veľmi rozšírené MMORPG zo sveta Warcraftu pod názvom World of Warcraft má stále množstvo zapálených fanúšikov. Do hry vyšli už štyri expanzie, pričom za necelé dva mesiace sa v obchodoch objaví piata - World of Warcraft: Warlords of Draenor. Zo získaných skúseností však Blizzard prehodnotil svoj prístup k týmto expanziám a chcel by ich vydávať častejšie. Pre server MCV to povedal dizajnér WoW, Tom Chilton:

"Hra sa dokáže stať tak komplikovanou, až sa začne rúcať pod svojou vlastnou váhou, kvôli čomu je pre ňu naďalej veľmi ťažké vytvoriť niečo nové. Takže my sa ju vždy snažíme čo najviac zjednodušiť, zatiaľčo pridávame nové veci a tým sa komplexnosť hry darí udržať pod kontrolou. Síce mohli by ste teraz namietať, že komplexnosť WoW je už teraz veľká, no pre nových hráčov to môže byť ohromujúce".

Veľkosť fanúšikovskej základne World of Warcraft je naozaj mohutná, kedže v súčasnosti evidujú približne 6.8 milióna predplatiteľov. Blizzard si ich chce samozrejme udržať čo najdlhšie a tak plánujú intenzitu vydávania nového obsahu - expanzií ešte zvýšiť. Počet vývojárov pracujúcich na WoW sa zvýšil zo 150 na 220, čo je pre hru samozrejme dobré, no paradoxom je, že je to jeden z dôvodov prečo trvá vývoj Warlords of Draenor tak dlho: 

"Nárastom o 50% nedostaneme ľudí, ktorí okamžite vedia vytvoriť obsah presne tak, ako chceme. Musia sa do toho najskôr dostať. Výsledkom teda bolo, že nás to spomalilo, no z dlhodobého hľadiska to znamená, že budeme môcť expanzie vydávať častejšie"





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk