Týždenník - Nová generácia Nvidie a novinky z Tokya

Tokyo prekvapivo neprinieslo nič výrazné ale o to zaujímavejšia bola Nvidia, ktorá vypustila jednu najrýchlejšiu a druhú cenovo najvýhodnejšiu grafickú kartu.

pridal saver 21.9.2014 o 21:57 pod hry
Týždenník - Nová generácia Nvidie a novinky z Tokya

HRY > NOVINKY >

Tokyo prekvapivo neprinieslo nič výrazné ale o to zaujímavejšia bola Nvidia, ktorá vypustila jednu najrýchlejšiu a druhú cenovo najvýhodnejšiu grafickú kartu.

Samotná Tokyo Game Show potvrdila to čo ukazuje posledné roky a to, že je len doplnkovou výstavou , kde firmy nič zásadné neohlasujú. Videli sme odtiaľ len známe hry, ktoré dostali japonské trailery, priblížené boli niektoré detaily z už ohlásených hier a ak boli ohlásené novinky, tak len také nevýrazne, že si ich nikto nevšimol. Niekoľko zaujímavostí tam ale bolo a to Microsoft ohlásil vydanie adventúrového trileru D4 už na tento piatok, a hra prakticky hneď vyšla a nedopadá zle, hlavne sa v nej konečne dá využiť Kinect na ovládanie core hry. Microsoft to doplnil vydaním Forza Horizon 2 dema a aj TV reklamy

Square ohlásilo celú Final Fantasy XIII trilógiu na PC, rovnako aj FFIV a vyzerá, že ide masívne do PC keďže si vytvorili aj herný streamovací systém. Mimo toho ukazovali FFXV a niekoľko ďalších FF hier. Zaujímavé boli prezentácie MGS V, ktoré ako už vieme tiež prichádza na PC. V Japonsku už zrejme plánujú PC budúcnos´t, keďže sa tam už konzoly predávajú len vlažne. 

Sony prinieslo hlavne nové ukážky a dátum na Bloodborne viktoriánskej verzie Dark Souls. Hra vyjde už vo februári. Mimo toho ukazovali LittleBigPlanet 3, Driveclub, ktorý dostal aj zoznam vozidiel a nový trailer dostal aj Order 1886

Nvidia mala priam novinkami natrieskaný týždeň a to hlavne okolo ich GTX980 a 970 kariet (kompletné testy), kde síce architekúra je stále rovnaká ako v GTX700 sérii ale výrazne je znížená spotreba, zahrievanie, a vďaka novým funkciám je zvýšená priepustnosť a aj samotná rýchlosť. Rýchlosť je tak o 10-15% lepšia ako minule a teda 980 mierne prekonáva 780ti, a 970 je približne na úrovni 780. Na druhej strane ceny sú prijateľné kde 980 ide od 537 eur a GTX970 má priam jedinečnú cenu a to 331 eur.  Nvidia k tomu priblížila aj svoje nové funkcie vo Far Cry 4 a Assasins Creed Unity, doplnili to DX12 prezentáciou od Microsoftu, ktorý zároveň ohlásil aj DX11.3. Ukázali a najväčšiu 4K obrazovku  a pristátie na Mesiaci.

Z iných noviniek prišlo Forza Horizon 2 demo,  Ryse prechádza na PC a ukázalo zábery v 4K rozlíšení, dátum dostal Legend of Grimrock, a Ubisoft priblížil DLC k Watch Dogs , Gearbox predvádzal svoju fps multiplayerovku Battleborne a nové Age of Empires vyšlo na Windows 8 a Windows Phone, je iné ak pôvodná verzia, ale v svojom mobilnom štýle je veľmi dobré.

Z technológii dnes Oculus ohlásil svoju novú verziu Oculus Riftu a to s plne 360 stupňovým detekovaním pohybu hlavy a aj slúchadlami.  Microsoft ohlásil PC balenie Xbox One gamepadu, zatiaľ len s USB káblom a Logitech ohlásil najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete.

Z recenzii sme priniesli kontroverzné Destiny,  ktoré malo byť evolúciou fps žánru, doplnili sme to Sims 4, ktoré znovu orezáva možnosti predchodcu, ale v niektorých prvkoch pekne postúpilo vpred, zrecenzovali sme aj zábavnú simuláciu pitvania Surgeon Simulator 2014, pozreli sme sa aj na pitvanie ovečiek v hre Flockers, a aj malú stealth hru Counterspy, RPG Princess of Arcadias. Nechýbal náš magazín so súťažou o Logitech myš.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (1)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19641)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk