Season pass pre Assassin’s Creed Unity predstavený

Unity dostane v Season Passe doplnkový príbeh, 3 misie, zbrane aj parkúrový prídavok.

pridal roberto 22.9.2014 o 21:01 pod hry
Season pass pre Assassin’s Creed Unity predstavený

HRY > NOVINKY >

Ubisoft dnes predstavil season pass pre Assassin’s Creed Unity. V cene $29.99 poskytne dodatočný obsah rozdelený do troch častí.

Prvá časť prináša zbrusu novú kampaň umiestnenú do provinčného mestečka Saint Denis. Toto DLC dostalo názov Dead Kings a jeho príbeh sa odohráva až po udalostiach Unity, no v hlavným hrdinom bude opäť Arno. V uliciach mesta sa však dlho nezdrží - otvorí totiž vchod do prastarých podzemných katakomb napojených na rozľahlý systém jaskyní. Atmosféra by mala byť temnejšia než v Unity a v iných Assassin’s Creed tituloch a Arno bude musieť na svojej ceste za najväčším tajomstvom zvrhnutej línie francúzskych kráľov zdolať viacero puzzle úloh.

Season pass pre Assassin’s Creed Unity predstavený

Namiesto templárov sa Arno tentokrát postaví spoločenstvu, ktoré autori nazvali Raiders. Jeho členovia sú rovným dielom agresívni a mlčanliví a z nejakého dôvodu obsadili celé podzemie pod Saint Denis. Nášho hlavného hrdinu však neposilnilo iba prežitie Veľkej francúzskej revolúcie a jej následkov, ale aj nová, mocná zbraň. Guillotine Gun dokáže rovnako dobre vystreľovať výbušniny na dlhú vzdialenosť, ako aj rozsekávať nepriateľov v kontaktnom boji. Akonáhle bude Guillotine Gun raz použitá v Dead Kings, sprístupní sa aj v parížskej kampani, vrátane kooperačných misií.

S výzbrojou súvisí aj druhá časť season passu. Unity a Arnov príbeh v Paríži budú vylepšené o 30 predmetov, z ktorých by si mal vedieť vybrať úplne každý hráč, nech už toho svojho Arna vedie ktorýmkoľvek smerom. Súčasťou balíka budú aj 3 bonusové misie, ktoré už poznáme ako súčasť rozšírených edícií - The Chemical Revolution, The American Prisoner a Killed by Science.

Treťou časťou season passu bude sťahovateľný parkúrový titul Assassin's Creed Chronicles: China, v ktorom sa spolu s Shao Jun vydáme do Číny, aby sme tam našli pomstu a príležitosť na obnovenie čínskej odnože Bratstva.

Všetok obsah by mal byť hráčom k dispozícii v prvom štvrťroku 2015 a tí, ktorí si ho predobjednajú, dostanú ako ďalší bonus - obojručnú sekeru.





Season pass pre Assassin’s Creed Unity predstavený  Season pass pre Assassin’s Creed Unity predstavený  Season pass pre Assassin’s Creed Unity predstavený
Season pass pre Assassin’s Creed Unity predstavený
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19908)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk