Pokračovanie Watch Dogs prejde radikálnymi zmenami

Podľa všetkého to vyzerá tak, že sa vývojári chcú poučiť z chýb v prvom diely a hľadajú spôsob, ako sa im v budúcnosti vyhnúť.

pridal play3man 23.9.2014 o 7:00 pod hry
Pokračovanie Watch Dogs prejde radikálnymi zmenami

HRY > NOVINKY >

Viceprezident Ubisoft Montreal, Lionel Raynaud, sa v rozhovore pre portál CVG rozpovedal o budúcnosti Watch Dogs série a o chybách v prvom diely. Po prvom videu, ktoré bolo prezentované na E3 sa hra dostala do povedomia hráčov takmer okamžite a šírila sa naozaj rýchlo. Watch Dogs však zaujal nie len grafickým spracovaním, ale tiež s celkovým nápadom a víziou vývojárov vytvoriť niečo naozaj veľké. Svoje urobil aj následný marketing, no po vydaní hry prišlo menšie či väčšie sklamanie. Watchdogs sa vôbec nepodobal na pôvodné prezentované demo a navyše mal množstvo chýb a nedostatkov. Raynaud hneď v rozhovore prirovnal reakciu hráčov na Watch Dogs k reakciám na prvú hru zo série Assassin's Creed:

"Mali sme množstvo chýb po stránke hrateľnosti, kedy sa veľmi často opakovali rovnaké úlohy a proste ste z hry cítili, že to bol taký prvý pokus. Vtedy tam bol jasný potenciál, ale nebolo by jednoduché vedieť, že sa z toho stane taká veľká značka, akou je Assassin's Creed teraz. No a toto isté sa deje s Watch Dogs. Bolo obtiažne vytvoriť všetko tak, ako byť malo. To je aj dôvod, prečo sme si zobrali na vývoj viac času. Tento čas bol jednoznačne prospešný - vďaka nemu sme mohli vydať hru bez kompromisov a urobiť všetko čo sme chceli. Taktiež sme si nechali do pokračovania tie časti, ktoré sa nám zdali, že nezapadajú do prvého dielu"

Nakoniec teda povedal pár slov o chybách a prisľúbil, že ich odstránia "radikálnym" spôsobom, čím potešia hráčov. Taktiež priznal, že ich ambícia spraviť hru menej naskriptovanú je pomerne vysoká a potrebovali by jeden tím pre vytváranie technológií, ktoré pre prvú hru nemali. Rovnako sa však zameriavajú aj na funkcie a vlastnosti, ktoré fungujú a chcú ich ešte vylepšiť.





Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
WiiU

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 27. máj 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19621)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk