Prečo sa nový Resident Evil volá Revelations 2 a nie Resident Evil 7?

Začiatkom budúceho roka k nám dorazí nová hra zo série Resident Evil s podtitulom Revelations 2. Prečo sa však rozhodli pre takýto názov vysvetlil producent Michiteru Okabe v rozhovore s IGN.

pridal play3man 1.10.2014 o 9:11 pod hry
Prečo sa nový Resident Evil volá Revelations 2 a nie Resident Evil 7?

HRY > NOVINKY >

Nové pokračovanie série Resident Evil bolo oznámené začiatkom mesiaca na konferencii Sony ešte pred samotnou TGS. O hre sme však vedeli už o pár týždňov skôr, kedy sa objavil box art s hrou spolu s prvými obrázkami na stránke Microsoftu. Každopádne ešte pred tým sa asi najviac špekulovalo o novom (plnohodnotnom) pokračovaní Resident Evil 7. Teda nie že by Revelations 2 plnohodnotným pokračovaním nebolo, no lepšie by v ušiach mnohých znelo práve iba Resident Evil 7. No a práve o tom, prečo nesie nový Resident Evil aj podtitul sa rozpovedal producent hry, Michiteru Okabe, v rozhovore pre IGN.

"Myslím si, že očíslované diely sú tie, na ktorých skúšame rôzne druhy experimentov, nové odvážne veci. Vidíme čo sa hodí a pokračujeme so zdokonaľovaním týchto myšlienok. Myslím si, že so spin-off titulmi máme príležitosť spraviť niečo trochu inak"

Resident Evil Revelations 2 sa odohráva medzi udalosťami RE 5 a RE 6, na čo aj Okabe nadväzuje: "ide o taký most medzi klasicky štylizovanými Resident Evil hrami, oproti tým akčnejším". Tešiť sa tak môžeme na hororovejšiu atmosféru z klasických hier zo série. Revelations 2 stavia na "nenápadných" hororových prvkoch, ktoré vraj fungujú veľmi dobre: "fungujú skutočne dobre, pretože ide o spin-off sériu a očíslované časti sú tie, kde sa rodia nápady. Obe sú však dôležitou súčasťou celej značky Resident Evil".

Ďalej sa podľa jeho slov Capcom zameriava na to, čo chcú fanúšikovia. A to je vlastne dôvod, prečo môže Revelations existovať. Zaplní medzeru u fanúšikov tejto série a to takým spôsobom, ktorý Revelations robí najlepšie - návrat k starému štýlu. Kedy sa teda dočkáme "akčnejšieho" Resident Evil 7 je na teraz otázne, no zatiaľ sa môžeme tešiť na začiatok budúceho roka, kedy Resident Evil Revelations 2 vyjde.





Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
PS Vita

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 25. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19547)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk