Týždenník - Týždeň Votrelca a žiara vyhasnutej Lindsay

Votrelec mohol buď sklamať alebo prekvapiť. Prekvapil. V podobnom štandarde prišiel aj Wasteland 2 a Shadow of Mordor. S nadchádzajúcim vydaním GTA V sa znovu ozvala aj Lindsay Lohan.

pridal saver 12.10.2014 o 22:41 pod hry
Týždenník - Týždeň Votrelca a žiara vyhasnutej Lindsay

HRY > NOVINKY >

Votrelec mohol buď sklamať alebo prekvapiť. Prekvapil. V podobnom štandarde prišiel aj Wasteland 2 a Shadow of Mordor. S nadchádzajúcim vydaním GTA V sa znovu ozvala aj Lindsay Lohan. Tá rozšírila svoju žalobu, keďže si stále myslí, že Rockstar použil jej vzhľadu v GTA V. Znovu nevedno, či jej došli peniaze, alebo chce len popularitu, ako hovoria právnici Rockstaru, ale celkovo z toho vychádza ako troska, ktorá sa chce priživiť na populárnej hre.

Týždenník - Týždeň Votrelca a žiara vyhasnutej Lindsay

Zrecenzovali sme si Alien Isolation, ktorý vyzerá konečne na poriadnu hru s votrelcom, doplnili sme si to históriou Alien hier, ktorých bolo nespočetne, ale väčšinou skončili len v priemere alebo nižšie. Pár jedinečných kúskov sa ale našlo a Alien Isolation sa k ním pridal. Doplnili sme to recenziou na Shadow of Mordor, ktorý je jedným z prekvapení roka a aj keď viac kopíruje iné hry, ako vytvára niečo vlastné, spojenie štýlu Assassins Creedu a Batmana mu sadlo. Z očakávaných titulov vyšiel aj Wasteland 2, ktorý nás vrátil späť do éry klasických RPG.

K tomu všetkému EA zadarmo vypustilo Dragon Age Origins, prvú Dragon Age hru, ktorou chce nalákať hráčov na Inqusition, tretiu časť hry, ktorá tento týždeň ukázala svoju PC verziu.  Fanúšikovia RPG si hru v novembri určite užijú.  Ubisoft pre zmenu spomínal Far Cry 4 , ktorý bude mať 35 hodín obsahu a práve nám ukazuje nížiny v hre:

     

Popritom sa Ubisoft zamotal do vyjadrení o 900p Assassins Creed Unity, ktoré bude v tomto rozlíšení na oboch konzolách. Vyšla nová edícia Sleeping Dogs, ktorá na PC vyzerá prakticky rovnako ako stará, ale ak ste ju nehrali, určite sa oplatí skúsiť, nie je to GTA V, ale má to štýl.

Z recenzii sme to doplnili Age of Empires Castle Strike, ktoré je veľmi dobré pokračovanie AOE série, ale tentoraz pre mobily. Je kvalitné, je zadarmo a najlepšie je, že peniaze ani nemusíte použiť, ak vám nevadí čakanie. Uvidíme, či sa Microsoft pustí aj do veľkej klasickej verzie pre PC. Doplnili sme to recnziou na kockovú multiplayerovku Minimum a aj novým Narutom.

Recenzie už tento týždeň dostal aj Driveclub, ktorý skončil dosť rozmanito, ale ak si nepotrpíte na jazdný model ani široký obsah, môže vám hra sadnúť. Ak sa teda pripojíte online, lebo autori sa stále snažia rozbehať servery, pričom PS plus verziu odkladajú.

Nakoniec tento týždeň vyšlo aj Ryse na PC a viac menej optimalizačne vyzerá veľmi dobre, a ak si zvyknete na štýl bojov, cestu starým Rímom si užijete

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk