Nevermind - horor pripravený utýrať zbabelcov

Čo sa stane, keď hororová video hra zneužije Kinect a biosenzory proti svojmu majiteľovi?

pridal roberto 14.10.2014 o 11:55 pod hry
Nevermind - horor pripravený utýrať zbabelcov

HRY > NOVINKY >

Hororová video hra dokáže byť desivá aj pri použití obstarožnejších technológií, ale čo ak by hra dokázala "vycítiť" kedy sa naozaj bojíte? A čo keby v tej chvíli ešte pritvrdila a len tak neprestala? Na týchto otázkach je postavený projekt Nevermind. Príbeh ani prostredie ničím zásadným nevybočujú z radu. Ocitneme sa v surrealistickom svete symbolizujúcom zákutia poškodenej ľudskej mysle. Obeť trpí niekoľkými duševnými problémami, ktoré sa dajú odstrániť pomocou prejdenia niekoľkých desivých úrovní a vyriešením puzzle úloh.

Hra je však postavená okolo informácií, ktoré získa z biosenzorov. Na Xbox One bude zdrojom informácií o hráčovom pulze a úrovni stresu Kinect 2.0 a na PC kamera RealSense od Intelu. Oficiálne autorom vôbec nejde o to, aby hráčov vyľakali, ale aby ich naopak naučili odolávať stresu. Takže ak hra rozozná, že ste dostali strach, tak na vás ešte viac zatlačí. Buď preukážete, že v strese podávate špičkové výkony, alebo vás pravdepodobne niečo zožerie. Najjednoduchšie hrou prejdú tí, ktorí sa dokážu ovládnuť aj v kúpeľni plnej mlieka či v takmer miestnosti, v ktorej zo stropu visia veľmi podozrivé vrecia. K nim bude Nevermind podstatne zhovievavejšie.

Nevermind - horor pripravený utýrať zbabelcov

Nápad na takúto hororovú video hru vznikol ešte v roku 2012 v Game Center MFA a stojí za ním skúsená Erin Reynolds. Tá sa už začiatkom roka pokúšala projekt prefinancovať cez Kickstarter, no latku si položila príliš vysoko - na štvrť milióna dolárov. Teraz je však späť a od hráčov už potrebuje iba 75 tisíc. To však bude stačiť iba na verziu pre PC a Mac, príchod hry na ID@XBOX tak nie je istý. V prípade úspechu by však mala prísť aj podpora headsetu Oculus Rift, s ktorým bude udržanie chladnej hlavy ešte náročnejšie, a možno aj kompatibilita s Apple Watch.





Nevermind - horor pripravený utýrať zbabelcov  Nevermind - horor pripravený utýrať zbabelcov  Nevermind - horor pripravený utýrať zbabelcov
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Flying Mollusk
Štýl: Adventúra
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk