Hráči hlásia problém so sťahovaním novej aktualizácie do DriveClubu

Vrámci riešenia problémov so servermi vychádzajú do DriveClubu aktualizácie, ktoré by mali postupne túto zlú situáciu riešiť a zároveň pomáhať vývojárom s diagnostikou. Posledná aktualizácia však mnohým nejde stiahnuť.

pridal play3man 17.10.2014 o 20:12 pod hry
Hráči hlásia problém so sťahovaním novej aktualizácie do DriveClubu

HRY > NOVINKY >

Dnes je to presne osem dní, čo konečne vyšla očakávaná sociálna racingovka DriveClub od vývojárov z Evolution Studios. Hneď po vydaní ju ale zasiahli nepríjemné problémy. Ako určite viete, tie sa týkajú serverov, ktoré prakticky okamžite pod náporom desiatok tisíc hráčov vypovedali svoju úlohu. Zároveň s tým boli autori nútení odložiť orezanú PlayStation Plus edíciu DriveClub, aby si zbytočne ešte viac nezaťažovali už tak kapacitne vyčerpané servery.

Rozhodne nešlo o príjemnú situáciu a to ako zo strany vývojárov, tak ani pre hráčov. Predsa len, ako už bolo viackrát povedané, tieto problémy vôbec neočakávali a z ich testovaní malo všetko fungovať bez problémov. Riešiť tieto problémy pri hre, ktorá mala byť veľkým titulom pri vydaní PS4 rok dozadu a zároveň mať za sebou stá tisíce rozhorčených hráčov je skutočne nepríjemné. Samozrejme, takéto niečo je aj napriek tomu neodpustiteľné, zvlášť, keď ani po ôsmych, respektíve deviatich dňoch nefungujú online funkcie DriveClubu na sto percent. Aj keď teda súčasná funkcionalita online prvkov je na tom oproti minulému týždňu podstatne lepšie. Už len z tohto je však veľmi jednoduché odvodiť, že nejde o žiadnu maličkosť, ale o skutočne závažný problém. Nie však zo strany hardvéru, ale softvéru, z ktorého musia pravdepodobne veľkú časť prepisovať.

Autori informujú fanúšikov pravidelne, každý deň, o pokrokoch v riešení problémov na ich oficiálnej stránke na Facebooku. Opravy na serveroch vychádzajú prakticky neustále, čo občas doplní aj aktualizácia hry. Tá posledná s označením 1.04 vyšla včera, no množstvo hráčov hlási pri jej sťahovaní problémy, kvôli čomu sa do online časti hry nedostanú už vôbec. Na Twitteri sa autori k tomuto vyjadrili ešte včera s tým, že daný problém už rieši PSN tím.

Našu recenziu na DriveClub môžete očakávať v pondelok, kedy by už snáď mohla byť online časť hry z veľkej časti funkčná.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk