Týždenník - séria trailerov a hoverboard

Tento týždeň nám pekne oživila nádielka trailerov z Golden joystick awards, mimo toho len omáčka, séria recenzii a menších noviniek.

pridal saver 26.10.2014 o 21:43 pod hry
Týždenník - séria trailerov a hoverboard

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám pekne oživila nádielka trailerov z Golden joystick awards, mimo toho len omáčka, séra recenzii a menších noviniek.

Najvýraznejším trailerom z ocenení bolo určite intro z Witcher 3, ale prišiel aj trailer na World of Warships, alebo Bloodborne a nočnú jazdu ukázal aj Project Cars. Z videí sa pekne predviedol aj Quantum Break od Remedy, ktoré hlbšie odprezentovalo možnosti titulu, kde popri akcii nechýbajú puzzle elementy pri zastavenom čase, keďže trojica hrdinov nevydareným experimentom čas rozbila.

Mimo videí sme tu mali sériu minimálnych požiadaviek na nové hry, kde exceloval Assassins Creed Unity s GTX680 kartou ako minimom a doporučenou GTX780 kartou. Reálnejšie je na tom Call of duty Advanced Warfare, ktoré ide vo svojom štandarde od Ghostov, len expanduje veľkosťou a má 55GB, napriek nízkym požiadavkám na grafiku chce stále aspoň 6GB RAM.

Pár vecí sme tu mali aj okolo Far Cry 4, ktoré prejdeme za 15 až 60 hodín podľa toho, čo všetko budeme prechádzať a zbierať a ak si zoberieme season pass, dostaneme aj bonusové misie s bojom proti Yetim. Z iných noviniek autori z Warhorse vypustili alpha verziu Kingdom Come - ich stredovekej RPG,  Rockstar potvrdil a rovno vydal GTA San Andreas pre Xbox360, teda čistú neemulovanú verziu s upgradom grafiky na 720p. Nakoniec z historických vecí 3D Realms vydáva svoju antológiu so všetkými titulmi. Teda od Blackstone cez Wolfa 3D až po Duke Nukem

Z technologických vecí Nvidia ukázala trávu budúcnosti, bližšie sme sa pozreli na výkon GTX980m čipu v notebookoch, ktorý je približne na úrovni desktopovej GTX780 karty. K tomu Gigabyte predstavilo miniverziu GTX970 karty, ktorá by mohla byť využitá napríklad v malých steamboxoch.

Zaujímavosťou je skutočný levitujúci hoverboard postavený na magnetickom princípe. Ten práve zbiera peniaze cez Kickstarter a do budúcnosti môže vytvoriť úplne nový šport v špeciálnych arénach. Nehovoriac o technológií, ktorá by mohla nájsť oveľa širšie uplatnenie.

 

Tento týždeň sme sa konečne pozreli na Driveclub, ktorý trpel ťažkými pôrodnými bolesťami, ale vyzerá, že už by online pripojenie malo fungovať. Zhrnuli sme si hneď dve Kinect hry pre Xbox One a to kvalitnú adventúru D4: Dark Dreams Dont Die a slabší Kinect Sports Rivals. Recenziu dostal aj Neverending Nightmares, Gabriel Kinight 20th anniversary, Styx Master of Shadows, retro fps akcia Wrack a pridali sme si aj videorecenziu na Alien Isolation





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk