World of Warships rozširuje alfa-test a predstavuje 4 triedy lodí

Ako sa bude hrať s torpédoborcami, krížnikmi, bojovými a lietadlovými loďami?

pridal roberto 27.10.2014 o 13:54 pod hry
World of Warships rozširuje alfa-test a predstavuje 4 triedy lodí

HRY > NOVINKY >

Wargaming pokročil vo vývoji tretieho "World of..." súrodenca a po rýchlom nábore už zostavuje testovací tím World of Warships. Hráči so skúsenosťami s alfa-testovaním a množstvom nahratých hodín vo World of Tanks a World of Warplanes by sa teda už čoskoro mali vrhnúť do prvých námorných súbojov. Pridajú sa tak k úvodnej skupinke odvedenej minulý rok.

Bieloruské štúdio zároveň bližšie predstavilo 4 triedy bojových lodí.

Torpédoborce:

Ich hlavnou zbraňou je rýchlosť a vysoká manévrovateľnosť. Daňou za túto výhodu je tenké pancierovanie a delá menšieho kalibru. K zničeniu väčšieho nepriateľa budú musieť riskovať a využiť svoju obratnosť, aby sa dostali dostatočne blízko. V niečom môžu pripomínať triedu ľahkých tankov z WoT, ale medzi ich výzbroj patria aj torpéda schopné potopiť hociktorú loď, vrátane veľkej bojovej lode. Tiež sú schopné vytvoriť dymovú clonu a zakryť tak útok alebo ústup svojich spojencov.

Bojové lode:

V podstate opak torpédoborcov. Ich ťažká výzbroj nemá v boji konkurenciu. Namiesto rýchlosti a odvážnych manévrov budú potrebovať taktickejší prístup a chladnú hlavu. Vďaka najvyššiemu dostrelu je pre nich najvýhodnejšie bojovať na dlhú vzdialenosť a držať sa mimo dostrel nepriateľa. Problém samozrejme vznikne, keď sa k nim niekto dostane príliš blízko. S bojovými loďami sa ťažko manévruje, dlho im trvá kým spomalia a potom im zasa dlho trvá než naberú rýchlosť. Napriek hrubému pancierovaniu majú svoje slabé miesta, takže by ich kapitáni vždy mali myslieť aspoň o krok dopredu.

Krížniky:

Tu sa asi ani nedalo nič zvláštne vymyslieť a krížniky sú jednoducho zlatou strednou cestou medzi torpédoborcami a bojovými loďami. Menšie a ľahšie krížniky sa budú v boji správať podobne ako torpédoborce, ťažké krížniky zasa viac ako bojové lode. Možno v ničom nevynikajú, ale dokážu prakticky všetko. Môžu sa naháňať s malými loďami, môžu sa postaviť zoči voči veľkým lodiam a môžu v tíme prebrať prakticky hocijakú úlohu. Výrazne sa však budú líšiť japonské a americké krížniky. Pokým japonské stroje sa spoliehajú predovšetkým na torpéda, americké dávajú prednosť kanónom a stávajú sa skvelou obranou proti leteckým útokom.

Lietadlové lode:

Útočia samozrejme len prostredníctvom svojich lietadiel a asi sa s nimi bude hrať podobne ako s delostrelectvom vo World of Tanks. Najväčšou výhodou lietadiel totiž je, že môžu zaútočiť kdekoľvek na mape a najčastejšie tak budú pomáhať v miestach, kde sa práve láme chleba a občas prekvapia neopatrných samotárov. Ale pokým delostrelci vo WoT sa musia spoliehať na prieskum ľahkých tankov, lietadlové lode budú vďaka prieskumným lietadlám samé očami a ušami celého tímu. Celkovo bude mať hráč na výber zo štyroch typov lietadiel - strmhlavé bombardéry, bombardéry vybavené torpédami, prieskumné lietadlá a stíhačky, likvidujúce nepriateľské lietadlá. Lietadlové lode by sa mali držať mimo bojovej vravy, ale na druhej strane majú motiváciu neskrývať sa príliš ďaleko, pretože čím je väčšia vzdialenosť medzi lietadlovou loďou a cieľom, tým dlhšie lietadlám potrvá splnenie rozkazu a návrat na palubu.





World of Warships rozširuje alfa-test a predstavuje 4 triedy lodí  World of Warships rozširuje alfa-test a predstavuje 4 triedy lodí  World of Warships rozširuje alfa-test a predstavuje 4 triedy lodí
World of Warships rozširuje alfa-test a predstavuje 4 triedy lodí  World of Warships rozširuje alfa-test a predstavuje 4 triedy lodí  World of Warships rozširuje alfa-test a predstavuje 4 triedy lodí
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk