Aktualizácia 2.0 pre PlayStation 4 vychádza už zajtra, pozrite sa na zoznam noviniek

Ako sa očakávalo, Sony ešte pred vydaním zatiaľ najväčšej aktualizácie pre PS4 odhalilo zopár ďalších detailov, ktoré s novou aktualizáciou pribudnú

pridal play3man 27.10.2014 o 18:32 pod hry
Aktualizácia 2.0 pre PlayStation 4 vychádza už zajtra, pozrite sa na zoznam noviniek

HRY > NOVINKY >

Je to už takmer pol roka, čo Sony naposledy vydalo pre PlayStation 4 jednu z tých väčších aktualizácií. Aktualizácia 1.70 v skratke priniesla funkcie ako vysielanie na Twitch či Ustream v 720p, exportovanie nahraných videí a fotiek na USB uložisko, editor videa SHAREfactory alebo možnosť pre vypnutie ochrany HDCP. Zatiaľ najväčšia aktualizácia s označením 2.0 však vychádza už zajtra, pričom ešte pred vydaním nám Sony zhrnulo a odhalilo zopár ďalších funkcií, ktoré bude táto aktualizácia obsahovať.

Jedna z veľmi žiadaných funkcií prakticky od vydania bola možnosť pozastaviť sťahovanie. Táto funkcia však konečne dorazí po zajtrajšej aktualizácii na systémovú verziu 2.0. Druhou ešte neoznámenou novinkou bola možnosť zmeniť si online status.

Zoznam najvýraznejších zmien:

- Share Play - Vďaka Share Play budete môcť hru doslova nastreamovať vášmu kamarátovi a naopak, čo prináša hneď niekoľko výhod. Vďaka tejto funkcie budete môcť prevziať kontrolu nad hrou vášho kamaráta alebo budete môcť hrať spoločne tie hry, ktoré podporujú iba lokálnu kooperáciu a to s tým, že ju v skutočnosti vlastní iba jeden z vás. Pre príklad môžeme uviesť FIFA 15. V súčasnosti ak by ste si chceli zahrať hru s vašim kamarátom bez toho, aby ste si FIFA 15 kúpili, musíte ísť k nemu domov. So Share Play stačí, ak vám FIFA 15 nastreamuje do vašej PS4 a následne hráte tak, ako keby ste boli u neho fyzicky doma. Jedna takáto hra môže trvať maximálne jednu hodinu. Po uplynutí tejto doby však môžete spustiť Share Play znova a hrať ďalej. Ako dobre to ale celé bude fungovať v praxi sa dozvieme až zajtra. Sharovanie ide v rozlíšení 720p a potrebujete aspoň 3 megovú linku.

- USB Music Player - S aplikáciou USB Music Player si budete môcť prehrávať vaše obľúbené pesničky vo formátoch MP3, M4A, MP4 a 3GP počas hrania hier. Pesničky nepôjde kopírovať na HDD konzoly a taktiež sa nebudú streamovať alebo nahrávať v rámci Share.

- YouTube - S aktualizáciou 2.0 konečne pribudne natívna aplikácia pre YouTube a zároveň aj možnosť uploadovať nahrané videá priamo na tento video server. Samotnú YouTube aplikáciu si budete musieť stiahnuť zvlášť z PS Store.

- Podpora tém - Do PS4 taktiež pribudne podpora tém a po novom si bude možné zmeniť aj farbu prednastaveného modrého pozadia. Vlastných obrázkov sa podľa všetkého táto možnosť bohužiaľ netýka.

Okrem týchto hlavných zmien pribudnú aj ďalšie, ako napríklad niekoľko nových hlasových povelov, vylepšenia v aplikácii Live from PlayStation a v sekciách Content Area, Library a What's New.

Ďalej je na pláne aktualizácia pre PS Vita a PS TV na verziu 3.35, ktorá prinesie podporu Remote Play až pre štyroch hráčov a aktualizácie sa nevyhne ani mobilná aplikácia, ktorá sa však dočká iba zmien v dizajne.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19767)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk