Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok

Súboj medzi človekom a dinosaurami z pera vývojárov zo štúdia Circle 5 Studios sa začne už budúci mesiac

pridal play3man 27.10.2014 o 23:05 pod hry
Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok

HRY > NOVINKY >

Autori zo Circle 5 Studios ohlasujú dokončenie svojej multiplayerovej strieľačky na Unreal Engine s názvom Primal Carnage: Extinction a potvrdzujú vydanie už na budúci mesiac. Hra, v ktorej si hlavnú úlohe odkrútia práve dinosaury je čistokrvnou online strieľačkou s bohatým prostredím na mysterióznych ostrovoch.

Na výber budete mať iba z dvoch možností, bojovať za jedného z dinosaurov alebo sa pridať k tímu vycvičených žoldnierov s unikátnym, charakteristickým arzenálom deštrukčných zbraní, špeciálne zameraných na ničenie týchto prehistorických príšer. Hra bude v základe obsahovať dvanásť rozmanitých máp, dva herné režimy - team deathmatch a režim s názvom "Get to the Chopper", ktorý je založený na spĺňaní rôznych úloh. Dostupných bude až deväť druhov dinosaurov, pričom každý bude mať nejakú tú vlastnosť, v ktorej bude lepší ako ostatní. Ak sa rozhodnete hrať za ľudí, vyberať si budete môcť z celkovo piatich tried.

Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok

V najbližších šiestich mesiacoch majú v pláne hru obohacovať o nové prvky, ktoré sú zatiaľ ešte len vo vývoji. Podľa ich slov ide o skutočne veľký zoznam noviniek, takže sa určite máme na čo tešiť. Samozrejmosťou sú nové zbrane, prostredia, herné režimy a podobne.

PC hráči si môžu Primal Carnage: Extinction predobjednať na stránkach Steamu. Ak ale patríte medzi konzolových hráčov, konkrétne teda tých, ktorí vlastnia PlayStation 4, Primal Carnage: Extinction sa dostane aj na túto konzolu, ale až začiatkom budúceho roka.

Pôvodne sme sa však mali dočkať hry Primal Canage: Genesis, ale čo sa s ňou v skutočnosti stalo? Primal Canage: Genesis bol vyvíjaní v čase, kedy sa začala uberať značka Primal Carnage a firma Lukewarm Media odlišným smerom. Kvôli tomu sa firma nevedela dohodnúť, ktorý projekt by mal byť dokončený. Na jednej strane chceli vytvoriť hru Primal Carnage so silným príbehom v kampani pre jedného hráča, na strane druhej sa naskytla príležitosť vytvoriť hru pre PS4 na novom Unreal Engine 4.

Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok

Každopádne, išlo o príliš veľký projekt, kvôli čomu bol v lete 2013 neoficiálne odložený. Plány sa však rapídne zmenili po tom, čo sa Lukewarm Media rozhodlo v tichosti presunúť manažment a vývoj Primal Carnage do Circle 5 Studios - štúdio pozostávajúce prevažne z vývojárov, ktorí vyrástli z moderskej komunity. Circle 5 Studios si však netrúflo na tak ambiciózny projekt, akým bol Primal Carnage: Genesis a začali pracovať prakticky od nuly na multiplayerovom pokračovaní prvého Primal Carnage pre PS4. Ako dobrú výpomoc majú vývojárov z Pub Games, ktorí v minulosti pomáhali na vývoji pôvodnej hry.





Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok  Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok  Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok
Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok  Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok
Páči sa mi!






Primal Carnage: Extinction sa dostane na Steam v novembri, PS4 verzia vyjde až budúci rok
PC
PS4

Vývoj: Circle 5 Studios / Circle 5 Studios
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  november 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk