Neutron, bude najtenší PC desktop s intel procesorom, chce však vaše peniaze

Dá sa dostať procesor Core i3 a 8GB RAM do tak malej krabičky?

pridal roberto 28.10.2014 o 10:35 pod hry
Neutron, bude najtenší PC desktop s intel procesorom, chce však vaše peniaze

HRY > NOVINKY >

Kickstarter je Kickstarter. Platia iba základné pravidlá a kto si dokáže získať ľudí, môže rozbehnúť vlastný biznis. Je potrebné ľuďom predať nápad a presvedčiť ich, že chcú presne to, čo vy ponúkate a nikto iný im to nedá. To sa podarilo aj pár mladíkom zo skupiny Atom Computer. Svoju kampaň postavili na tom, že všetci ľudia potrebujú počítače, ale pritom vedia, aké sú desktopy nemotorné. Veľké hnusné vrčiace krabice, ktoré sa dajú prenášať iba v cestovnej taške a v kufri automobilu. Ale čo keby existovalo niečo menšie, ale zároveň veľmi výkonné, čo by si človek mohol brávať so sebou do práce či do školy?

Áno, nezávislá partička urobila obrovský prielom v oblasti mobility a napchala celý desktop do jednej krabičky, ktorá nie je väčšia než plechovka od Coca Coly. Vo vnútri ich Neutronu objavíme výkon naozajstného PC s novým Core i3 procesorom od Intelu s architektúrou Haswell a integrovanou grafikou HD 4400, 8 GB DDR3 pamäte a 256GB SSD diskom. Pre náročnejších je tu potom zostava Neutron Pro, v ktorej sa stretnú Core i5 procesor s grafikou Iris 5000, 16GB DDR3 RAM a 480GB SSD disk. V niečom, čo sa vám takmer zmestí do dlane!

Nie je dôvod robiť ďalšie tajnosti. Áno, Atom Computer objavil mini PC. Teda opäť objavil, keďže podobné zariadenia nájdete v každom internetovom obchode. Krabička je doplnená o výstupy pre hneď 3 monitory, štyri USB 3.0 porty, Bluetooth 4.0, Wifi 802.11AC a samozrejme výstup pre HD zvuk. Menej výkonnú zostavu dodajú podporovateľom s 900 dolárovým príspevkom a to aj s Windows 8.1 a za tú výkonnejšiu verziu zaplatíte $1 249. V ponuke však ešte stále majú aj miesta medzi tzv. early birds, ktorí ušetria 50 dolárov a bez operačného systému ďalších 100.

Neutron, bude najtenší PC desktop s intel procesorom, chce však vaše peniaze

Otázka, či takéto znovuobjavenie Ameriky môže alebo nemôže mať úspech, je už vyriešená. Kickstarter kampaň je úspešná, vyzbierala už takmer 47 tisíc dolárov a behom dvoch týždňov určite ešte niečo pribudne. Hráči by sa samozrejme na takéto zariadenie nemali spoliehať viac než na tablet či neherný notebook, keďže zariadenie nemá dedikovanú grafickú kartu.





Neutron, bude najtenší PC desktop s intel procesorom, chce však vaše peniaze  Neutron, bude najtenší PC desktop s intel procesorom, chce však vaše peniaze  Neutron, bude najtenší PC desktop s intel procesorom, chce však vaše peniaze
Páči sa mi!

Zaradené pod: kickstarter






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19577)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk