Pomôžte prefinancovať MegaBots, štvormetrových bojových robotov

Konečne nadišiel správny čas prestať s filmami, seriálmi, knižkami a hrami a založiť naozajstnú ligu pre robo-bojovníkov.

pridal roberto 30.10.2014 o 13:25 pod hry
Pomôžte prefinancovať MegaBots, štvormetrových bojových robotov

HRY > NOVINKY >

Áno. Áno, je to presne tak bláznivé, ako sa vám zdalo po prečítaní nadpisu. Kdesi v Bostone sa dala dokopy partia chlapíkov, ktorí si v detstve predstavovali budúcnosť okolo roku 2015 plnú lietajúcich áut a robotov. Na lietajúce autá si ešte musia nejaký čas počkať, no robotika sa odvtedy pohla o niekoľko krokov dopredu. Roboty sa sa však používajú iba vo fabrikách, predvádzajú sa v laboratóriách pri jemnom zachádzaní s nebezpečnými látkami a príležitostne lietajú to vesmíru. Ale kde zostala tá najlepšia časť? Kde sú zápasy gigantických robotov? Máme kopec video hier od MechWarrior Online až po Titanfall a zažívame renesanciu Trasformerov s filmami od Michaela Baya a ľudí uchvátila Oceľová päsť, takže ak by existovala naozajstná liga pre obrích mechov, ľudia by sa určite prišli pozrieť. A šup s tým na Kickstarter!

Nadšenci (či šialenci?) z 20 členného tímu MegaBots už majú vypracovaný plán na výrobu mechov, ktorí musia byť štyri a pol metra vysokí, s hmotnosťou 7 či 8 ton. Vo vnútri má sedieť jeden pilot a zároveň strelec, keďže mechy budú ozbrojené pneumatickým kanónom. Kanón bude, podobne ako paintballové pištole, strieľať farebné guľôčky. Tie nie len že znepríjemnia život súperovmu pilotovi, ale počítač každého mecha vyhodnotí zásahy do končatín i trupu a podľa nich obmedzí funkčnosť kĺbov a zbrane, až nakoniec jeden robot padne. Na svete je už aj prototyp hornej polovice tela a ruky s kanónom.

Pomôžte prefinancovať MegaBots, štvormetrových bojových robotov

Takáto zábava samozrejme niečo stojí. Na výrobu dvoch robotov a prípravu arény, kde si to rozdajú jeden na jedného, by podľa odhadov potrebovali 1.8 milióna dolárov. Viac miliónov by samozrejme potešilo viac, pretože viac robotov by si mohlo vo väčšej aréne zahrať deathmatch, free-for-alls, king of the hill, capture the flag, home base capture a dokonca aj eskortovacie misie. Kickstarter podporovatelia, ktorí prispejú aspoň 150 dolármi, získajú jednu vstupenku na úplne prvý robo-turnaj v histórií. Ak sa klepnete po vrecku a vytiahnete z neho 2500 dolárov, dovolia vám sadnúť na miesto pilota a vybojovať svoj prvý (a možno aj posledný) robo-zápas v živote. Prvé podujatie novej ligy sa (možno) uskutoční niekde na území USA v máji 2016.





Páči sa mi!

Zaradené pod: kickstarter






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk