Space Engineers sa od tohto týždňa dostáva na pulty obchodov

Po veľkom úspechu na poli digitálnej distribúcie si hru budeme môcť konečne kúpiť v obchodoch a to hneď v limitovanej edícii s niekoľkými bonusmi

pridal play3man 31.10.2014 o 18:41 pod hry
Space Engineers sa od tohto týždňa dostáva na pulty obchodov

HRY > NOVINKY >

České nezávislé štúdio Keen Software House prišlo v októbri minulého roka so sandboxovým titulom v otvorenom vesmíre. Išlo však len o pre-alpha verziu, ktorá sa postupne začala rozrastať o nový obsah. Hre sa ale začalo dariť veľmi dobre, kde len vo februári mali na konte cez 250 000 predaných kópií. Počas tohtoročného Gamescomu Microsoft oznámil príchod Vesmírnych Inžinierov aj na konzolu Xbox One, čím určite potešili množstvo majiteľov tejto konzoly. Navyše len minulý týždeň sa štúdio pochválilo predajmi, ktoré prekročili hranicu jedného milióna. Spoločne s týmto veľkým úspechom sa však Space Engineers konečne dostáva na pulty obchodov v Severnej Amerike, Európe a Austrálii.

No v obchodoch nenájdete iba samostatnú hru, ale rovno limitovanú edíciu, ktorá obsahuje hneď niekoľko bonusov. Okrem teda hry Space Engineers v krabičke nájdete aj ďalšie dve hry od tohto štúdia - Miner Wars 2081 a Miner Wars Arena, herný soundtrack, exkluzívne kartičky s motívom hry, nálepky a množstvo digitálneho obsah.

"Space Engineers počas svojho prvého roka neustále rástol a s týmto vydaním špeciálnej edície chceme hru predstaviť širšiemu publiku a dať mu šancu našu hru vyskúšať. Ďalším veľkým dôvodom, prečo je toto vydanie tak dôležité je to, že Space Engineers je jednou z prvých Early Access hier, ktoré sa dostali až do obchodov. Veríme, že s našou hrou hráči zmenia názor na Early Access tituly a budú ich brať vážnejšie. Sme ako nejakí pionieri, ktorí sa snažia zmeniť herný priemysel!" - dodal Marek Rosa, CEO a zakladateľ Keen Software House.

Ak ste teda ešte nemali možnosť Space Engineers vyskúšať, alebo vás hra jednoducho nejakým spôsobom stále obchádzala, pri prvej návšteve niektorej z predaní s hrami na ňu určite narazíte.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18409)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk