Týždenník - sezóna začína

Tento týždeň sme mali skutočne naprataný zaujímavými novinkami, prišiel Sunset Overdrive, GTA V ukázalo nové zábery, prekvapenie priniesol Assassins Creed Unity.

pridal saver 2.11.2014 o 21:54 pod hry
Týždenník - sezóna začína

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme mali skutočne naprataný zaujímavými novinkami, prišiel Sunset Overdrive, GTA V ukázalo nové zábery, prekvapenie priniesol Assassins Creed Unity. 

Niekoľko zaujímavostí prinieslo aj Call of Duty Advanced Warfare, ktoré dostalo parádny TV spot, ale naznačená bola aj malá zombie vsuvka s kvalitným outrom, naznačujúca, že možno v expanziách uvidíme zombie mod. Nakoniec sa objavili aj prvé zabery z PC verzie na maxime, hra totiž vychádza už zajtra a v niektorých krajinách je už odomknutá.

Podobne týždeń ovládalo aj Assassins Creed Unity, ktorého retail verziu z PS4 dostal už do rúk jeden z hráčov a postupne leakoval videá z hrateľnosti a aj kvality obrazu. Zatiaľ čo upscalované rozlíšenie 900p nevyzerá práve ideálne, samotný gameplay s plným mestom má niečo do seba a ukazuje nextgen v otvorenom meste. Ubisoft však zaúradoval a skôr ako by niekto stihol leaknuť jednu z dôležitých častí hry ju prezradili sami a naznačili presun Arna do druhej svetovej vojny.

Rockstar k tomu ukázal nové zábery nextgen verzie GTA V  a ohlásil rôzne bonusy, ktoré dostanú vracajúci sa hráči z oldgenov. Z PAX z Austrálie prišla prvá ukážka fps modulu pre Star Citizen spolu s ďalšími obrázkami, k tomu Far Cry 4 predstavilo celkom zaujímavý multiplayerový mód, ktorý prinesie boje dvoch úplne rozdielnych strán

Cez víkend nám k tomu bežala multiplayerová alpha na Evolve, ktoré vyzerá zaujímavo a ponúka úplne odlišný štýl multiplayeru, v ktorom nejde o prestrelku, ale o lov. Štyria hráči musia loviť piateho, ktorý prebral podobu monštra. Majú tam pekne premyslené detaily, ale uvidíme ako nakoniec dopadne vyváženosť a aké rozsiahle bude postupné vylepšovanie každého classu a monštra.

K halloweenu nám autori Dying Light ukázali ako robia castingy na zombíkov:

Z technických vecí Twitch spravil zaujímavý ťah a to zakázal polovyzlečených streamerov.  PS4 dostalo aktualizáciu 2.0, pri ktorej nechýbali rôzne problémy, pre ktoré bola odsunutá aj alpha Evolve. Pozitívny update pre hráčov dostalo YouTube, ktoré už funguje na 60 fps a Alienware spravilo update pre grafiky notebookov, ktoré dostanú externý zosilňovač, teda externú kartu, ktorú si doma zapojíte a hráte so zvýšeným výkonom.

Microsoft spravil pre US masívnu marketingovú akciu a do konca roka zlacnil Xbox One o 50 dolárov, v EU si na zlacnenie musíme ešte počkať. K tomu Microsoft cez týždeň ohlásil a rovno začal predávať svoj náramok Microsoft Band, športovo zameraný náramok prepojiteľný so všetkými tromi mobilnými systémami. Predaje sú vraj veľmi dobré. Keď sme pri Microsofte, ten už pripravuje vydanie Halo kolekcie aj s novými prestrihovými scénami z Halo 2, ktoré nám ukázal trailerom.

Z recenzii sme tento týždeň otvorili recenziou na Sunset Overdrive, ktorá dopadla veľmi dobre a Insomniac skutočne vedia čo robia. Pridali sme rovno aj videorecenziu na Sunset. Pozreli sme sa na stratégie Endless Legend a Civilization Beyond Earth, pridali sme si Sword Art Online pre PS Vita, logickú FPS Tri a dostali sme sa už aj k Evil Within





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk