Prvé detaily a ukážky z hrania Lineage Eternal, nasledovníka Lineage MMO série

Nový diel open world MMORPG sa môže porovnávať s tretím Diablom, no do jednej zóny hodlá dostať až 500 hráčov a ani tam ešte jeho ambície nekončia.

pridal roberto 20.11.2014 o 17:43 pod hry
Prvé detaily a ukážky z hrania Lineage Eternal, nasledovníka Lineage MMO série

HRY > NOVINKY >

NCSoft vypustil hneď 3 video-ukážky a množstvo informácií o Lineage Eternal. Titul je nasledovníkom dvoch predchádzajúcich Lineage titulov od rovnakého štúdia a napriek podobnosti s akčnými RPG ala Diablo, ide o open world MMORPG. Pri plnení úloh sa stretnú stovky hráčov, pričom limit je nastavený na 500 charakterov v jednej zóne. Opäť môžeme očakávať PvP v otvorenom svete, ale aj v arénach pre menší počet hráčov. V prvom traileri zaujme aj jednoduchá schéma ovládania, ktorá kombinuje akcie  rozložené po klávesnici a myške, pričom špeciálny útok sa dá vyvolať aj stlačením pravého myšítka a pohybe myškou do strany.

Vývojári sa tentokrát vzdali generovaných questov, ktoré hráči v predchádzajúcich tituloch prijímali s rovnakým nadšením ako v škole domáce úlohy. Hráčom namiesto toho ponúknu dostatok unikátnych rôznorodých úloh. Zostávajú však náhodne upravované dungeony, vďaka ktorým sa oplatí na rovnaké miesta vrátiť aj viackrát. Nechýbajú samozrejme bossovia, na ktorých si nemôže trúfnuť sólo hráč, ale ani malá skupinka hrdinov. Útoku na poriadne monštrum by sa malo zúčastniť aspoň 20 hráčov.

Esom v rukáve je plánovaný prístup k hre pomocou cloudu, vďaka čomu by sa mala dať hrať aj na mobilných zariadeniach s nízkym výkonom. Prenos na zariadenia s dotykovými obrazovkami môže byť jedným z dôvodov zjednodušenia ovládania. Uzavretá beta PC verzie Lineage Eternal by mala odštartovať v prvej polovici roka 2015, ale otázne je, v ktorom regióne. Niektoré zdroje uvádzajú spustenie serveru v Severnej Amerike, no tradične by sa malo s hraním začať na ázijskom trhu.





Prvé detaily a ukážky z hrania Lineage Eternal, nasledovníka Lineage MMO série  Prvé detaily a ukážky z hrania Lineage Eternal, nasledovníka Lineage MMO série  Prvé detaily a ukážky z hrania Lineage Eternal, nasledovníka Lineage MMO série
Prvé detaily a ukážky z hrania Lineage Eternal, nasledovníka Lineage MMO série
Páči sa mi!






Prvé detaily a ukážky z hrania Lineage Eternal, nasledovníka Lineage MMO série
PC

Vývoj: NCSoft / NCSoft
Štýl: MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk