Týždenník - Nextgen Expo edition

Tento týždeň sa nám niesol v dozvukoch Assassina a vo víkendovej Nextgen Expo výstave.

pridal saver 23.11.2014 o 22:04 pod hry
Týždenník - Nextgen Expo edition

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám niesol v dozvukoch Assassina a vo víkendovej Nextgen Expo výstave. Tam sme si užili dva dni zábavy s PC, novými a aj starými konzolam, handheldami, stolnými hrami a aj s hrou ovládanou myšlienkami. Konkrétne v mind game dvaja hráči svojimi myšlienkami pretláčali guličku, má to síce ešte ďaleko od ovládania fps hier myšlienkami, ale je to prvý krok. Oculus Rift síce na druhý deň už prišiel, ale žiaľ mal svoje problémy a nechcel sa rozbehnúť na žiadnom zo skúšaných PC. Zrejme preto ho ešte nepredávajú.

Z hier nechýbali Assassins Creed Unity, Far cry 4, a ani aktuálne tituly na PS4, Xbox One, no WiiU sme mali aj jednu premiéru a to  Splatoon, ktorý ešte len a ako sme sledovali hráčo to zaujalo. Vyzerá, že WiiU dostane ďalšiu kvalitnú hru, či jej to výraznejšie pomôže v predajoch je otázne, ale minimálne sa z nej vytvára platforma s najlepšími exkluzivitami.  Z PC ukázalo to najlepšie čo má Alienware a zostavy s priaznivejšími cenami priniesol Shark. Prvý deň z Expa sme si na fotkách zhrnuli tu, druhý tu, rozdiel medzi nimi je jasný už z titulných obrázkov. Nechýbali ani rôzne menšie a väčšie turnaje a prednášky a nakoniec ani tombola.

Z iných noviniek cez týždeň vyšli recenzie na GTA V, ktoré boli podľa očakávaní v znamení desiatok a to aj za sex v pohľade z prvej osoby, alebo možnosť prebratia kontroly nad rôznymi zvieratami a nakoniec aj preto, že ponúka 165 nových skladieb a hlavne nový fps mód. Telltalle games sa k ohlasovaniam pridalo a ohlásilo, že v hre neuvidíme žiadne nahodtinky.

Prvýkrát bola ukázaná aj nová Civilizácia Online, ktorá bude MMO pokračovaním série a síce je určená pre Kóreu, určite ju uvidíme aj u nás. Bude posunutá viac do klasického MMO, ale stále s prídavkom stratégie, kde si vytvoríme našu postavu s ktorou budeme pomáhať našej civilizácii k rozvoju.

Z recenzii sme si spísali zaujímavý indie survival titul This War of Mine, pozreli sme sa na Football Manager 2015, a aj na Ar Norusge a Costume Quest 2 a samozrejme Assassins Creed Unity, ktorý nastolil nový štandard vizuálu v hrách s otvoreným svetom, ale potvrdil aj to že stále viac hier vychádza nedokončených, je to škoda, lebo kludne mohol mieriť na deviatky-desiatky.  Nakoniec sme tu mali aj nové číslo nášho magazínu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19966)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk