Román The Pillars of the Earth sa v roku 2017 dočká herného spracovania

Historický román od Kena Folletta bude pretvorená do hernej adventúry a dostane sa ako na herné konzoly, tak aj na PC, Mac a iOS

pridal play3man 27.11.2014 o 15:40 pod hry
Román The Pillars of the Earth sa v roku 2017 dočká herného spracovania

HRY > NOVINKY >

Vývojári zo štúdia Daedalic Entertainment sa spojili so známym spisovateľom Kenom Follettom, aby preniesli na naše herné obrazovky jednu z jeho najznámejších kníh. Historický román s originálnym názvom The Pillars of the Earth sa odohráva v polovici dvanásteho storočia, kde sa točí okolo vojny Anglicka s Normandiou, potopením Bielej lode a vraždou Thomasa Becketa.

Ide vôbec o prvé dielo Kena Folletta, ktoré sa dočká herného spracovania. Autori si tak na svoje plecia zobrali pomerne veľký kus práce, kedže prepracovať do hry takú knihu, akou je práve The Pillars of the Earth, nebude určite jednoduché:

"Sme si vedomí toho, že s týmto projektom prichádza aj veľká zodpovednosť. The Pillars of the Earth je jedna z načítanejších a najpredávanejších kníh zo svetovej literatúry, s čím je pochopiteľne spojená aj veľká a verná základňa fanúšikov. Postaviť sa ich veľkým očakávaniam od našej hry bude obrovská výzva, no na druhej strane sme za to veľmi radi. Spoločne s Bastei Lübbe a Kenom Follettom sme sa zhodli, že žáner dobrodružných hier je pre adaptáciu a vyjadrenie hĺbky tohto historického románu ten najlepší. Dobrodružné hry sú interaktívnou literatúrou a my v Daedalic sme oddaní dokonalosti zážitku tohto herného žánru. Sme veľmi šťastní a cítime veľkú poctu, že naša práca bude uznaná jedným z najpredávanejších spisovateľov s možnosťou pretvoriť jeho prácu do interaktívneho sveta"

Ken Follett momentálne pracuje na ďalšom historickom románe, ktorý je opäť zasadený do anglického mesta Kingsbridge a vyjde na jeseň 2017: "Podľa našich informácií bude toto po prvýkrát, čo vyjde počítačová hra takýchto rozmerov spolu s novou knihou od najpredávanejšieho medzinárodného autora" - dodal Felix Rudloff z Bastei Lübbe AG.

Herné spracovanie The Pillars of the Earth teda vyjde taktiež v roku 2017 a to na PC (Windows, Mac), PS4, Xbox One a iOS.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk