Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?

Nový stôl vás vyjde na 3€ a dostupný bude už od 10. decembra

pridal play3man 7.12.2014 o 8:37 pod hry
Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?

HRY > NOVINKY >

Už budúcu stredu sa obľúbený Pinball FX2 rozšíri o nový stôl - Venom Table. Po Anvengeroch tak ide o ďalšiu postavu z Marvel universa, ktorá sa dostáva do tejto hry. Pinball FX2 je známy predovšetkým vďaka dobrej fyzike a širokému výberu stolov, ktorý sa navyše stále rozrastá. No práve fyzika hry sa celkom pochopiteľne s novými stolmi nemení, takže opätovné hodnotenie tejto časti by nedávalo veľký zmysel. To najhlavnejšie je v tomto prípade obsah, ktorým je nový stôl vybavený.

Pinball FX2 si môžete v základnom balení stiahnuť zadarmo zo Steamu, pričom ďalšie stoly si musíte už dokupovať. Každopádne, v obmedzenom čase si môžete každý z nich pred kúpou vyskúšať. Pri vytváraní nových stolov sa autori musia v prvom rade zamerať na to, aby ponúkal čo možno najviac možností a tým pádom nenudil. No a ako je na tom najnovší Venom Table?

Stôl je zasadený do prostredia, ktoré dokonale sedí k danej postave. Celý stôl sa totiž vznáša v zajatí pavučín vysoko nad mestom. Okolo stola taktiež behá aj Venomov spoločník - Spider Man. Toho však veľmi často nebudete počas hry vidieť, kedže hneď na začiatku sa vám prehupne cez obrazovku a odíde preč. Aj napriek tomu ale v hre nezostáva Venom sám - v stole je pod sklenenou ochranou ukrytý Carnage. Cez neho sa dostanete do skrytej úrovne, v ktorej sa dá pomerne ľahko nahrať bonusové skóre. Okrem tejto skrytej úrovne je pochopiteľne k dispozícií hneď niekoľko spôsobov, ako sa dá dostať k vytúženému jackpotu.

Napríklad hneď na začiatku je za písmenami ukrytá pasca na gule, ktorú otvárate úderom do práve rozsvieteného písmena. Po jej otvorení musíte loptu streliť do vnútra a keď sa vám to podarí trikrát, prichádza Venom, ktorý pascu otvorí a začína sa to pravé šialenstvo. Takto to síce znie jednoducho, no nie je to vôbec tak. Pasca pozostáva zo štyroch otvorov - písmen, no guľu musíte trafiť vždy do práve rozsvieteného písmena - ktoré navyše určujete vy. Ak náhodou trafíte do vedľajšieho, pasca sa zatvára a vaša snaha môže pokračovať odznova.

Vzhľadom na cenu 3€ je celý stôl spracovaný skutočne dobre a zabaví na niekoľko hodí. Zvlášť teda ak ste fanúšikom Venoma alebo všeobecne Marvel postavičiek.





Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?  Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?  Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?
Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?  Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?  Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?
Venom zaútočí na Pinball FX2 už budúci týždeň - stojí za kúpu?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19954)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk