Fat Princess Adventure prichádza na PlayStation 4

Tučná princezná sa budúci rok dokotúľa v novom kabáte aj na súčasnú konzolu od Sony

pridal play3man 7.12.2014 o 9:46 pod hry
Fat Princess Adventure prichádza na PlayStation 4

HRY > NOVINKY >

Sony počas svojho keynote, ktorý odštartoval víkendovú výstavu PlayStation Experience v Las Vegas, oznámila hneď niekoľko nových hier a taktiež odhalila množstvo videí z už oznámených titulov. Medzi nové tituly sa však zaraďuje pokračovanie akčnej real-time stratégie Fat Princess. Pôvodná hra vyšla ešte v roku 2009 na PlayStation 3, pričom o rok neskôr sa dostala aj na PSP. Aj napriek tomu, že ide iba o menšiu sťahovateľnú hru, dočkala sa pomerne veľkého úspechu. Hra s jednoduchou, no zábavnou hrateľnosťou si získala srdcia mnohých hráčov.

Vývojári zo štúdia Fun Bits Interactive teda prišli s oznámením pokračovania tohto titulu na PlayStation 4. Fat Princess Adventures je podľa slov autorov "väčšie a neposlušnejšie" ako kedykoľvek predtým. Súperiace kráľovstvá z pôvodnej hry podpísali prímerie a spoločne sa pridali k armáde s cieľom premôcť Bitter Queen a jej armádu hladných goblinov. Toto epické dobrodružstvo je zasadené do prostredia Great Bitten, od vrcholov soľných hôr až po hlbiny Mines of S’morsia. Na ceste však okrem goblinov narazíme aj na ďalšie druhy nepriateľov a to vrátane obávaných pirátov.

Hráči pôvodného titulu budú určite radi za všetky známe kategórie postáv - Bojovník, Lukostrelec, Mág a Inžinier. Vo Fat Princess Adventures však bude po novom možné svojim postavám vylepšovať brnenie, zbrane, zaklínadlá a ďalšie nástroje. Každá kategória je navyše vybavená novými útočnými pohybmi. Prepínanie medzi triedami postáv je pritom rovnako jednoduché ako v pôvodnej verzii - výmenou klobúka.

Veľkou zmenou si taktiež prešli princezné. V novej verzii ich síce budete musieť tiež občas zachraňovať, no už dokážu bojovať aj nezávisle od vás. Dátum vydania zatiaľ nebol oznámený, ale dá sa očakávať, že vyjde niekedy počas budúceho roka.





Fat Princess Adventure prichádza na PlayStation 4  Fat Princess Adventure prichádza na PlayStation 4  Fat Princess Adventure prichádza na PlayStation 4
Fat Princess Adventure prichádza na PlayStation 4  Fat Princess Adventure prichádza na PlayStation 4  Fat Princess Adventure prichádza na PlayStation 4
Páči sa mi!






PS4

Vývoj: SCEE / Fun Bits Interactive
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. december 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19567)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk