Zoznam portov na PS4, ktoré boli oznámené počas PlayStation Experience

Včerajší Sony keynote trval niečo málo cez dve hodiny a priniesol množstvo menších či väčších oznámení

pridal play3man 7.12.2014 o 3:51 pod hry
Zoznam portov na PS4, ktoré boli oznámené počas PlayStation Experience

HRY > NOVINKY >

Včerajší Sony keynote trval niečo málo cez dve hodiny a priniesol množstvo menších či väčších oznámení. Prakticky hlavný bod programu, gameplay z Uncharted 4, bol ukázaný hneď na začiatku keynote. Drvivá väčšina konferencie sa už teda niesla v duchu oznamovania nových, menších, titulov pre PS4 a prezentovania nových záberov z už oznámených hier. Medzi tie najväčšie oznámenia môžeme však zaradiť napríklad konzolovú PS4 exkluzivitu pre bojovku Street Fighter V.

Orcs Must Die! Unchained

Tretie pokračovanie série Orcs Must Die! sa vráti späť na herné konzoly, no tentokrát to bude PlayStation 4. Oproti predchádzajúcim hrám z tejto série prichádza Orcs Must Die! Unchained nie len s prvkami tower defense titulov, ale po novom si už bude možné zakladať so svojimi jednotkami vlastné útoky.

The Forest

Survival horor z pohľadu z prvej osoby a navyše v otvorenom svete je momentálne dostupný na Steame v Early Access, no okrem PC sa už čoskoro dostane aj na PS4. The Forest je hrou, v ktorej máte maximálnu slobodu - nemáte žiadne úlohy, nikto vám nič nediktuje a je teda len a len na vás, čo budete robiť.

Killing Floor 2

Autori zo štúdia Tripwire Interactive rozmýšľali nad vydaním pôvodného titulu na PS4, no nakoniec sa rozhodli, že najlepšie bude, ak sa pustia do vývoja Killing Floor 2 a vydajú ho spolu s verziou pre PC.

Darkest Dungeon

Toto roguelike RPG začalo svoju cestu na Kickstarteri začiatkom tohto roka. Autori pôvodne požadovali 75 000 amerických dolárov, no nakoniec sa podarilo vybrať o viac ako štyrikrát vyššiu sumu. Darkest Dungeon je zaujímavý hlavne vďaka spracovaniu v štýle old-school RPG hier.

Super Time Force Ultra

Indie titul od vývojárov z Capybara Games vyšiel ešte v máji tohto roka na Xbox One a Xbox 360. V auguste sa však dostal aj na PC a už čoskoro zavíta aj na PlayStation 4 a PS Vita, V základe ide o side-scrolling strieľačku v pixel grafike. PS4 verzia hry bude navyše obsahovať jednu špeciálnu hrateľnú postavu. V Super Time Force Ultra si totiž budete môcť zahrať za prezidenta Sony Wordwide Studios, Shuhei Yoshidu.

Ultra Street Fighter IV

Bojovku Street Fighter snáď netreba ani nikomu predstavovať. Street Fighter IV vyšiel na PS3 a Xbox 360 ešte v roku 2009, pričom sa od vtedy dočkal hneď niekoľkých aktualizovaných verzií. Tá najnovšia vyšla len tento rok na PC, PS3 a Xbox 360 a nesie názov Ultra Street Fighter IV. Verzia pre nové konzoly tak chýbala, no to sa už čoskoro zmení. Ultra Street Fighter IV vyjde exkluzívne pre PlayStation 4 začiatkom budúceho roka.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18377)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk