Total War Rome II zaradil spiatočku, vracia sa do čias peloponézskej vojny

Expanzia Wrath of Sparta predvedie znepriatelené grécke mestské štáty v plnej sile.

pridal roberto 7.12.2014 o 17:35 pod hry
Total War Rome II zaradil spiatočku, vracia sa do čias peloponézskej vojny

HRY > NOVINKY >

Séria Total War nás už budúci rok nechá nahliadnuť za koniec Rímskej ríše, do čias Attilu a veľkého sťahovania národov. Ešte predtým sa ale Rome II rozšíri o DLC balík, ktorý nás vrhne presne opačným smerom. Ešte predtým než niekto prvýkrát vyslovil slová "Rímska ríša" a pred narodením Alexandra Veľkého sa odohrala veľká peloponézska vojna a práve jej bude venované DLC s príťažlivým menom Wrath of Sparta. Tentoraz sa vraciame až do roku 432 pred naším letopočtom, kedy sa do seba zahryznú dve veľké aliancie vedené dvoma najmocnejšími gréckymi mestskými štátmi. Odvážnym sparťanským bojovníkom sa postavia aténske armády a zoznam hrateľných frakcií doplnia strategicky umiestnený Korynt a Boiótska liga. Bojovať sa bude o Peloponézsky polostrov, ale aj o blízke ostrovy a západné pobrežie Malej Ázie.

S

Total War Rome II zaradil spiatočku, vracia sa do čias peloponézskej vojny

Keďže sa jedná o prídavok do najnovšieho dielu Total War série, neočakávame nič iné ako stretnutia mnohotisícových armád na rozľahlých bojiskách, pri dobývaní miest, aj na morskej hladine a úchvatnú grafiku. Okrem novej mapy by sme mali dostať aj nový strom technológií a kultúrne rozdiely budú nahradené kmeňovými. Najviac nových jednotiek predstaví bojovná Sparta, na mori budú mať navrch technologicky pokročilejšie Atény. Život spríjemní viacero dôležitých gréckych sviatkov a nezabudlo sa ani na panhelénske (čítaj olympijské) hry. Hráč by zasa nemal zabúdať, že na východe číha odveký nepriateľ - Perzská ríša, ktorá sa do hry zapojí vo chvíli, keď bude hroziť zjednotenie gréckych miest pod jednu vlajku.

DLC sa už dá predobjednať na Steame s 10% zľavou. Záujemcovia zaplatia 13,50€ a hrať začnú už 17. decembra. Video odhaľuje nie len mapu DLC, ale obsahuje aj niekoľko minút gameplayu z Total War: Attila, predovšetkým pohľad na dobre chránený Konštantínopol a jeho civilistov.





Total War Rome II zaradil spiatočku, vracia sa do čias peloponézskej vojny  Total War Rome II zaradil spiatočku, vracia sa do čias peloponézskej vojny  Total War Rome II zaradil spiatočku, vracia sa do čias peloponézskej vojny
Total War Rome II zaradil spiatočku, vracia sa do čias peloponézskej vojny
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk