Vývoj The Last Guardian pokračuje v nových podmienkach

Fumito Ueda sa opäť vyjadril k vývoju jeho dlho očakávanej hry a prakticky tak iba nepriamo potvrdzuje fakt, že The Last Guardian je už PS4 titulom

pridal play3man 11.12.2014 o 12:36 pod hry
Vývoj The Last Guardian pokračuje v nových podmienkach

HRY > NOVINKY >

Prvá PS3 hra od štúdia Team Ico - The Last Guardian, bola oznámená tak dávno, že už si poriadne ani nepamätáme, na ktorej E3 to vlastne bolo. Každopádne, stalo sa tak (ešte len) v roku 2009, pričom hra ako taká bola už v tedy vo vývoji dva roky, čiže od roku 2007. Team Ico teda (ne)má na konte svoju prvú PlayStation 3 hru, ktorá vlastne ani nikdy nevyšla, no ak nám šťastie dopraje, vyjde na už súčasnú konzolu od Sony - PlayStation 4.

Sony od otázok ohľadom tejto hry poctivo a hlavne dôkladne odkláňa zrak. Takže ako na tom vlastne The Last Guardian v súčasnosti je, sa bohužiaľ nevie. Jediná známa informácia je tá, že je vo vývoji, no na akú platformu, bohužiaľ, oficiálne nebolo potvrdené. Logika ale jednoducho nepustí a The Last Guardian už prakticky považujeme za PlayStation 4 titul, aj keď do oficiálneho oznámenia to musíme brať iba ako naše dohady. Keď ale Sony nie je moc do reči, po dlhom tichu prišiel sám tvorca The Last Guardian - Fumito Ueda a v rozhovore pre server Kotaku vrhol trochu svetla práve na túto otázku.

"Rozhovory so Sony Computer Entertainment ohľadom The Last Guardian boli bezproblémové a v súčasnosti robíme pokroky v nových podmienkach"

Nové podmienky by tak celkom očividne mohli znamenať zmenu platformy - predsa len vyvíjať projekt na PlayStation 3, na ktorú bol pravdepodobne kvôli technickým problémom nemožný, by jednoducho nedávalo zmysel. Otázky o tom, na akú konzolu sa vlastne The Last Guardian vyvíja, boli preberané už niekoľkokrát. Napríklad taký Shuhei "Shu" Yoshida (prezident Sony Worldwide Studios) súčasnú verziu The Last Guardian hral, no aká to škoda, že si nevedel spomenúť na to, aký ovládač pri hraní vôbec držal v ruke.

Z The Last Guardian sa pomaly stáva legenda na štýl Duke Nukem, no na prekonanie štrnásť ročného vývoja tejto hry by sa The Last Guardian mohol presunúť rovno až na ďalšiu generáciu PlayStationu.





Páči sa mi!






PS4

Vývoj: SCEJ / Team ICO
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 7. december 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19460)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk