Vývojári Areal opäť žiadajú o peniaze, no tentokrát pre hru STALKER Apocalypse

West Games čelilo počas tohto roka veľkej kritike kvôli nedôveryhodnému projektu na Kickstarteri. Ten bol aj nakoniec suspendovaný samotným Kickstarterom, pričom teraz sa ho snažia obnoviť pod iným názov.

pridal play3man 12.12.2014 o 17:22 pod hry
Vývojári Areal opäť žiadajú o peniaze, no tentokrát pre hru STALKER Apocalypse

HRY > NOVINKY >

West Games prišlo počas tohto roka na Kickstarter s ich novou hrou Areal, ktorú prezentovali ako duchovného nástupcu série S.T.A.L.K.E.R, v post-apokalyptickom prostredí otvoreného sveta. Hra mala vyjsť na všetky dostupné platformy, a to teda na Windows, Mac, Linux, PS4, Xbox One a Wii U. Aj napriek tomu však požadovali iba 50 000 amerických dolárov a začali dohady, či hra vôbec niekedy aj vznikne. Autori tak boli pod paľbou kritiky, pričom aj keď sa im podarilo požadovanú sumu vybrať, Kickstarter sa rozhodol tento projekt suspendovať.

Každopádne, o oživenie tohto projektu sa pokúšajú opäť. Tentokrát ho prezentujú ako Stalker Apocalypse, prišli s ním na stránku wfunder a požadujú rovných $600 000: "Pôvodne sme vyvíjali hru s názvom Areal, no po vybraní potrebných peňazí na našej stránke a vypočutí názorov fanúšikov sme sa rozhodli prepracovať našu víziu a pracovať na Stalker Apocalypse". V podstate tak ide o ich pôvodný projekt, no oproti pôvodnej hre sa pre Stalker Apocalypse rozhodli viacej sústrediť na príbeh. Hra je vyvíjaná na Unreal Engine 4 a vyjde v roku 2016 pre rovnaké platformy, ako sa plánovalo pôvodne, okrem Linuxu a Wii U - Windows, Mac, PS4 a Xbox One.

Čo sa práv na názov týka, tak Stalker Apocalypse sa píše bez bodiek medzi písmenami, takže by s tým nemali mať žiadny problém. Keď ale chcú takúto hru vydať na toľko platforiem, ani $600 000 im pravdepodobne nebude stačiť. Rovnako tak by mali mať za sebou už niekoľko mesiacov vývoja a mohli ukázať o niečo viac. Niektoré artworky dokonca pochádzajú už z ich pôvodného projektu a taktiež je pri jednom z vedí napísané nasledovné: 

"Nasledujúce video obsahuje zábery zo značky S.T.A.L.K.E.R., ktorú sme vyvíjali v GSC Game World. Neukazujeme tieto zábery kvôli zisku a mali by byť brané iba ako ukážka našich schopností ako vývojárov"





Vývojári Areal opäť žiadajú o peniaze, no tentokrát pre hru STALKER Apocalypse  Vývojári Areal opäť žiadajú o peniaze, no tentokrát pre hru STALKER Apocalypse
Páči sa mi!






Vývojári Areal opäť žiadajú o peniaze, no tentokrát pre hru STALKER Apocalypse
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: West Games
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk