Týždenník - odložený Zaklínač a Just Cause 3 ukázaný

Tento tyždeň sa niesol v predvianočnom duchu a teda mimo vydania veľkých hier ale oproti tomu so zaujímavými ohláseniemi

pridal saver 14.12.2014 o 22:30 pod hry
Týždenník - odložený Zaklínač a Just Cause 3 ukázaný

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol v predvianočnom duchu a teda mimo vydania veľkých hier. ale oproti tomu so zaujímavými ohláseniami. Hlavnou novinkou bolo odloženie Zaklínača 3 o tri mesiace a namiesto februára vyjde teraz v máji, ale nie je to veľa a stále lepšie, ako keby mali hru vydať nedokončenú, ako sa to teraz bežne praktizuje. Čiastočne sme to videli aj na Game Awards videu. Pri jeho pozeraní rozmýšľame ktorá postava z videa bude druhou hrateľnou postavou.

Oproti tomu Just Cause 3 sa nám len ohlasuje a predstavil sa peknou galériou záberov. Žiaľ zatiaľ nám stále chýba trailer. Tento týždeň sa znovu ozvali aj vývojári Arealu, nasledovníka Stalkera, ktorého prefinancovanie im pre rôzne pochybnosti nevyšlo a teraz k tomu skúšajú prefinancovať to isté, ale už pod novým názvom Stalker Apocalypse. Chcú 600 tisíc dolárov a majú 90 dní na vyzbieranie. Zatiaľ majú len 7000.

Teraz vychádza aj vesmírna simulácia Elite: Dangerous, ktorej autori úplne nezvládli v launch videu ukázať, o čom vlastne hra je, respektíve v ňom presne ukazujú, o čom hra nie je.

Z technických záležitosti ohlásilo AMD svoju novú sériu ovládačov, ktore by mali stúpnuť na kvalite a aj rýchlosti, pozreli sme sa ako funguje Alienware Alpha, hybrid PC a konzoly. Seagate predviedol svoj 8TB harddisk vhodný na archivovanie a Microsoft ohlásil na 21. januára svoj Windows 10 event, kde predvedie možnosti systému na PC a aj ďalších zariadeniach, čo je ale dôležité firma tam bude hovoriť aj o PC hrách. 

Popritom Samsung začal v US predávať Gear VR, virtuálku pre mobil a viac menej predskokana Oculus Rift, kde si Oculus otestuje reakcie hráčov a využívanie ich Oculus systému, na ktorý sa Gear VR pripája. Zatiaľ si však záujemci priplatia, keďže Gear stojí 200 dolárov bez potrebného Galaxy Note mobilu.

Nakoniec Nvidia ukázala svoju PhysX Flex funkciu:

Z recenzii sme sa pozreli na WWE 2K15, indie titul Screencheat,  autíčka Blazerush, návrat Gold Rush a preview máme na Clandestine. Z našej pravidelnej hardvérovej série sme si skúsili zložiť PC do 400 eur, ako aj otestovali mechanickú klávesnicu od Logitechu

A nezabudnite EA na Origine teraz rozdáva klasiku Sim City 2000.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk